Turizm ayağa kalkıyor... MICE turizminin otoriteleri İstanbul'da buluşacak

Dünyanın karar verici turizm otoriteleri, 05-08 Nisan 2021 tarihleri arasında İstanbul’da buluşuyor.

22/01/2021 20:46
Turizm ayağa kalkıyor... MICE turizminin otoriteleri İstanbul'da buluşacak

TravelShop Turkey ve İstanbul Turizm Derneği işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte dünyadaki Turizm otorileri ve MICE Turizmi Profesyonelleri Luxury MICE B2B Çalıştay ve Konferansıyla İstanbul Pullman Hotel’de 05-08 Nisan 2021 tarihleri arasında ağırlanacak.

Aralarında Amerika Tur Operatörleri Birliği Başkanı Terry Dale, Dünya Gastronomik Seyahatler Derneği Başkanı Eric Wolf, Dünya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Thomas Klein, Amerika Seyahat Acentecileri Birliği Başkanı Robert Duglin gibi dünyada tanınmış ve ödüllü siması İstanbul’da Türk turizm profesyonelleriyle buluşacak. Etkinlikle ilgili tüm detaylar ve konuşmacıların sürekli güncellenen listesi aşağıdaki linkte yer alıyor.

https://www.workshoptravelshop.com/luxuryb2b2021/

Etkinlik ile ilgili demeç veren ISTTA Başkanı Yalçın Aydın, böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aydın, "Belki de dünyada ilk defa bu kadar üst düzey STK yetkilileri Türkiye'de bir araya gelecek. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Zira bu durum ülkemizin tanıtımı ve prestiji açısından büyük önem arz etmektedir.

ISTTA olarak, 2020 yılındaki turizm geliri kayıplarını bu tür iddialı çalışmalarla yerine koyup, telafi etmeye hedefliyoruz. Turizm sektörünü, geçirmekte olduğumuz zor zamanlardan sonra bir araya getirecek olmaktan ötürü de ayrıca sorumluluk duyuyoruz.

Dünyanın en tanınmış turizm otoritelerini Türkiye’de ağırlayacağız

TravelShop Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender de, dünyada bir ilk'in Türkiye’de gerçekleşecek olmasından ötürü kıvanç duyduğunu ifade etti. Kalender, yapmış olduğumuz bu özel çalışmayla, dünyanın en tanınmış turizm otoritelerini konuşmacı vasfıyla Türkiye’de ağırlarken, bir yandan da 300’ün üzerinde yabancı turizmci alım heyetini yerel meslektaşlarımızla bir araya getireceğiz" dedi.

Etkinliğe tüm turizmcileri davet eden Murtaza Kalender, ister ziyaretçi statüsünde, ister masa veya stant satın alarak, etkinlikte yer alınabileceğini ve detaylı bilgiler için, ilgilenenlerin [email protected]’a elektronik postayla ulaşabileceklerini belirtti.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.