Turizm acenteleri BinRota Oyunları’nda buluştu

Gazella Turizm’in tur operatörü firması BinRota, turizm acentelerini 25 Şubat Cumartesi günü Forestanbul Doğa Macera Parkı’nda ilk defa gerçekleştirilen BinRota Oyunları’nda bir araya getirdi.

31/12/2019 23:40
Turizm acenteleri BinRota Oyunları’nda buluştu

Atak Akademi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, liderlik ve motivasyon konusunda sınırları zorlayan etkinlik ve yarışmalarla oldukça keyifli vakit geçirdi. Uzak destinasyonlar için ekonomik tur ihtiyacına yönelik kurulan BinRota, bu kez farklı bir etkinliğe imza attı. Partnerlik yaptığı turizm acenteleriyle takım ruhunu geliştirmek için bir adım atan BinRota, 25 Şubat Cumartesi günü Forestanbul Doğa Macera Parkı’nda turizm sektöründe bir ilk olan BinRota Oyunları’nı düzenledi. Atak Akademi ile ortak gerçekleştirilen etkinliğe katılan turizm acentelerinin temsilcileri, açık alanda liderlik ve motivasyon konularında sınırları zorlayan eğitim ve yarışmalarla oldukça keyifli vakit geçirdi.

Eğitim niteliğindeki etkinliğin ana temaları, ekip içi motivasyon, uyum ve eşit görev dağılımı, ekip arkadaşları arasında koordineli çalışma olarak belirlendi. Katılımcılara iletişim, ekip ve liderlik, birey ve ekip motivasyonu, hedeflerle çalışabilme, stres altında karar süreci, etkin karar alabilme tecrübesi kazandırmanın yanı sıra; güven oluşturma, zaman yönetimi, analitik ve stratejik düşünebilme, zor durumlarla baş etme ve özgüven, etkin kaynak kullanımı ve ortak değer ile biz bilinci aşılama hedeflendi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.