Turistlere Atatürk'ü tanıtan otel...

Alanya’da bulunan Sun Park Hotel, her yıl Atatürk'ün Alanya'yı ziyaret ettiği tarih olan 18 Şubat’ta Atatürk’ü anıyor ve yabancı konuklarına Atatürk'ü tanıtıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turistlere Atatürk'ü tanıtan otel...
18 Şubat Alanya için önemli bir tarih. Bu günün önemi Atatürk’ün 1935 yılında bu kenti ziyaret etmesinden kaynaklanıyor. Her yıl bu tarihte Alanya protokolü ve sivil toplum kuruluşları bu ziyaretin yıl dönümünü kutluyor. Sun Park Otelleri, bu geleneği bir adım ileri taşıyarak hem kentteki kutlamalara kurumsal olarak katılıyor ve katkı sağlıyor, hem de 18
Şubat’ı kendi bünyesinde özel kutlamalar ile değerlendiriyor.
 
18 Şubat 2011 tarihinde de gelenek yaşatıldı ve Sun Park Otelleri konaklayan bütün konuklarına Atatürk’ün Alanya ziyaretinin 76. yıldönümü olarak bu günün anlamını, Atatürk’ün Alanya ve Türkiye için önemini anlatan bilgilendirme çalışmaları yaptı. Kokteyl başlamadan önce otelin müzik sisteminde Atatürk'ün sevdiği şarkılar, türküler ve Balkan müziği yayınlandı. Konuklara bu şarkıların içeriği ve Atatürk ile ilişkisi anlatıldı.

 

Konuklar, akşam grubun A’la Carte restoranı M’Ocean’da düzenlenen anma ve teşekkür kokteyline davet edildi. Resmi giyimin şart olduğu kokteyl ve anma programına Otellerde konaklayan bütün Norveçli konuklar resmi kıyafetlerle ve ilgi ile katıldılar, saygı duruşunda bulundular.

 
Saat 18.00’de başlayan kokteylde konuşmalar ve slayt gösterileri ile Atatürk’ün hayatından kesitler, Cumhuriyet için yaptıkları ve Alanya ziyareti anlatıldı. Norveçli konuklar kokteyl ve programdan son derece olumlu etkilendiklerini, Atatürk’ün çağdaş Türkiye için önemini öğrendiklerini belirttiler.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.