Turist dolu otel, mühürlenmek için boşaltıldı...

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, belediyenin ruhsat şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle içerisindeki yaklaşık 400 müşterisi bulunan otel, misafirler çıkarıldıktan sonra mühürlendi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turist dolu otel, mühürlenmek için boşaltıldı...

Konaklı Beldesi'nde bulunan Feryu Turizm'e ait 400 yataklı ‘Eliz Beach Otel'e belediye tarafından tebliğ edilen yazıda “İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatındaki problemlerin çözüme kavuşmaması nedeniyle 9 Temmuz 2010 sabah 09.00'da işletmenin kapatılacağı’ belirtilerek, ‘Yanıcı, yakıcı, kokucu ve patlayıcı’ maddelerden arındırılması istendi. Turistlerin mağdur olmamaları için tur acentelerine haber veren otel yetkilileri, turistleri boşaltamadı. Bunun üzerine belediye zabıtası ve jandarma, otelde bulunan Türk, Rus ve Polonya vatandaşı müşterileri dışarı çıkardı. Otelden çıkarılan müşteriler, tatillerini yarıda kestikleri için otel yetkililerine tepki gösterdi.

 

Bam Tur Bölge Müdürü Gökhan Kudu, “Yaşadığımız olay bizleri çok üzdü. Sezona 160 bin TL ile müşteri garantisi alarak girdik. Sezon başında oldukça memnunduk, ancak iç hesaplaşmalar nedeniyle bu aşamaya geldik. Mağdur müşterilerimiz için otel ayarlıyoruz. Müşterilerden özür diliyoruz” dedi. Müşterilerin çıkarılmasının ardından otel belediye yetkililerince mühürlendi. Otelin ruhsat şartlarını yerine getirdiği takdirde yeniden açılarak faaliyet gösterebileceği öğrenildi. (DHA)

 

 

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.