Tura Turizm Genel Müdürü Ayşin Arca'ya 'En güçlü CEO' ödülü

Türkiye’nin en güçlü kadın CEO’larından biri Tura Turizm Genel Müdürü Ayşin Arca oldu.

19/09/2019 17:51
Tura Turizm Genel Müdürü Ayşin Arca'ya 'En güçlü CEO' ödülü

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen, yeni dönemin ilk CEO Club toplantısında, şirketlerinin 2018 cirolarına göre belirlenen Türkiye’nin 50 güçlü kadın CEO’suna ödülleri verildi. Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül törenine iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Tura Turizm Perakende İcra Kurulu Üyesi Ayşin Arca da Türkiye’nin güçlü kadın CEO’larından biri olarak ödül aldı.

Turizm alanında ödül alan tek kadın CEO olan Ayşin Arca ödül alırken yaptığı teşekkür konuşmasında Türk Lirası ile yurtdışı tatil kampanyasının başarısından söz etti. Arca, “2015 yılında Tura Turizm olarak ilk kez bizim başlattığımız Türk Lirası ile yurt dışı tatilinden bugüne kadar 10 binlerce vatandaşımız yararlandı.

Yurtdışına seyahate giden her turist kendi ülkesinin tanıtımını yapan bir elçidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiği Türk Lirası ile yurtdışı tatil seçeneği ile vatandaşlarımız kurdan etkilenmeden sadece yurtiçinde değil yurtdışında da tatil yapabilme imkanı buldular. Türk Lirası ile yurtdışı turları kapsamında Türkler Mauritius’a yoğun bir ilgi göstermişti.

Bunun karşılığında Mauritius’tan turizm kalkınma ajansı, turizm bakanlığı ve otelciler birliğinden oluşan bir heyet ülkemizi ziyaret ederek bize çeşitli teşvikler sundular. Sonrasında da ülkemize Mauritius’tan da turist gelmeye başladı. Çünkü yurtdışına seyahate giden her turist kendi ülkesinin tanıtımını yapan bir elçidir” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.