Tur operatörleriyle agresif işbirliği yapacağız...

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü için Avrupa'da bulunan Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özaslan, büyük bir başarıya imza atıyor. Sayısız Alman tur operatörü, büyük seyahat acentaları birliği ve zincirleriyle bizzat görüşen Özaslan, Almanya'da hemen her seyahat acentasının vitrininde Türkiye resimlerinin görünmesini sağlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tur operatörleriyle agresif işbirliği yapacağız...
 

Türkiye resimlerinin modern ‘Window Display’ sistemiyle acentaların vitrinlerini süslemesi, 2010 yılı için olumlu işaretler veriyor. Özaslan, "Almanya’daki tur operatörleri ve seyahat acentalarından 2010 için çok olumlu işaretler aldık. ‘Window Display’ tanıtım kampanyasını bütün acenta ve tur operatörleri coşkuyla karşıladı" dedi.

 
 

Alman tur operatörleri – Tanıtma Genel Müdürlüğü ortaklaşa planlandı

Frankfurt, Hannover, Köln gibi Almanya’nın bütün büyük merkezlerine gideceğini açıklayan Özaslan, Almanya’da başta TUI olmak üzere, bütün büyük tur operatörleriyle ortak reklam-pazarlama faaliyetleri planladıklarını hatırlattı.

 

Çocuk teması işlendi

Türkiye reklam-pazarlama stratejilerinde Alman tur operatörleriyle Kültür Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü adına ortak planlama yapan Özaslan, görsel malzemede özellikle çocukların ön planda tutulduğunu söyledi.

 

Sırada diğer ülkeler var

Almanya’dan sonra Avusturya ve sırasıyla diğer ülkelere de aynı niyetle gideceğini söyleyen Özaslan, şimdiden Avusturya’dan çok olumlu mesajlar aldığını belirtti.

 

Özaslan, “Almanya’da olduğu gibi, Avusturya’dan da 2010 yılı için Türkiye’ye yönelik çok olumlu mesajlar aldık” dedi.

 

Özgür Özaslan kim?

1961 Ordu/Ulubey doğumlu olan Özgür Özarslan, 1982 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi işletme bölümünden mezun oldu.1982 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak memuriyete başladı. 1986 yılında müfettişliğe, 1994 yılında ise başmüfettişliğe atandı. 1993-1996 yılları arasında Turizm Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı, 1996 - 2002 yılları arasında Turizm Bakanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı, 2002 – 2003 yılları arasında Washington Büyükelçiliği nezdinde Tanıtma Müşavirliği, 2005 – 2008 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 10/07/2008 tarihinde atandığı Kültür ve Turizm Bakanlığı, Müsteşar Yardımcılığı görevine halen devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

 

  

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.