TUI’den Concorde De Luxe Resort Hotel’e 4 ödül

Antalya’nın Lara bölgesinde misafirlerini ağırlayan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly, TUI Top Quality, TUI Family Champion  ve TUI Umwelt Champion ödüllerine layık görüldü.  

12/03/2019 19:25
TUI’den Concorde De Luxe Resort Hotel’e 4 ödül

Dünyanın önde gelen ve Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI’nin, tüm dünyada çalıştığı otellerin misafir anketlerini değerlendirerek belirlediği ödülleri sahiplerini buldu.

Misafir memnuniyetini her şeyin önünde tutarak en iyi kalitede hizmet vermek üzere çalışan Concorde De Luxe Resort, TUI Holly, TUI Top Quality, TUI Family Champion  ve TUI Umwelt Champion ödüllerine layık görüldü.

Ödüller Berlin’de düzenlenen törenle verildi

Ödüller, TUI Almanya merkezinden Elke Janssen ve Andreas Heuer tarafından Berlin’de düzenlenen ödül töreninde  Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı ve  Concorde De Luxe Resort Genel Müdürü Galip Topal’a takdim edildi.

Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yağcı, TUI’nin kendileri için çok önemli bir iş ortağı olduğunu belirterek, “Her yıl farklı kategorilerde aldığımız ödüllere, Concorde De Luxe Resort olarak bu yıl 4 ayrı ödülü daha eklemiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hizmet ve kalite anlayışımızda standardımızı korumaya devam edeceğiz” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.