TUI, 2011 yaz kataloğunu İstanbul’dan dünyaya tanıtacak...
Avrupa'nın en büyük tur operatörü Alman TUI grubu, 2011 yaz katalogunun lansmanını 5-8 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirecek. Amaç Türkiye'nin deniz-güneş-kum dışında modern hayatına vurgu yapmak.
.gif)
Avrupa'da tur şirketlerinin 2011 anlaşmalarını yaptığı ve Avrupalı turistlerin tatil kararını verdiği dönemde lansmanın İstanbul'da yapılacak olması Avrupa basınının gündemini de İstanbul'a çevirecek. TUI Türkiye İş Geliştirme Müdürü Çiğdem Dinç, TUI'nin İstanbul'u seçmesinde 2010 Kültür Başkenti'nin önemli rol oynadığını söyleyerek "TUI, her yıl 2 milyon turisti Türkiye'ye getiriyor.
TUI'nin tüm üst düzey yöneticileri ve Avrupa'dan 150 basın kuruluşunun ağırlanacağı organizasyonda katılımcılara İstanbul turu yaptırılacak. Topkapı Sarayı, Ayasofya gibi klasik İstanbul turunun yanı sıra katılımcıların İstanbul'daki sosyal hayatı da tanıması için Bağdat Caddesi ile Mısır Çarşısı'nda alışveriş organizasyonu da tura eklendi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: