TravelShop Turkey'in Tokat'taki oteli, yakında hizmete giriyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat acentelerinden TravelShop Turkey'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kalender 2024 yılında da büyümeye devam edeceklerini söyledi. Kalender, Tokat’ta 650 yıllık tarihi handa hayata geçirdikleri otel yatırımının da yakında hizmete açılacağını belirtti.

09/02/2024 13:28
TravelShop Turkey'in Tokat'taki oteli, yakında hizmete giriyor

Halil Öncü-İstanbul

TravelShop Turkey olarak Tokat’ta 650 yıllık tarihi hanı otel olarak hayata geçirdiklerini ve yakında hizmete açacaklarını belirten Murtaza Kalender, Afrika'da da ‘Afrika turizm zirvesi’ni gerçekleştirecekleri bilgisini verdi.

Murtaza Kalender, “TravelShop Turkey olarak 2024'te de büyümeye devam edeceğiz. Bu konuda hedeflerimize kilitlendik. Öncelikle 650 yıllık Tokat’daki tarihi hanı otel olarak hayata geçirdik. Yakında açılışımızı yapacağız. Tokat sevdamız bize bunu gerektirdi. Devamında ise, Afrika'da Afrika turizm zirvesi gerçekleştireceğiz.

İnşallah TravelShop Turkey olarak büyüyerek, gelişerek katma değer kazandırarak yolumuza devam edeceğiz. Türk turizmi ve Türk turizmcisi gelişmeye devam ediyor. Artık Türk turizmcisinin dünyada söz hakkı var. 2024 yılı içerisinde öncelikle Afrika'da uluslararası turizm zirvesini ve ardında da Özbekistan’da  ekoturizm zirvesini gerçekleştireceğiz. Artık dünyada söz hakkı turizmci Türklerde” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.