TravelShop Turkey EMITT 2019'a hazır

Son 3 senedir olduğu gibi bu sene de EMITT Fuarı yetkilileriyle yapılan anlaşma gereği, Hosted Buyer alım heyetlerini TravelShop Turkey üstlendi.

13/01/2019 20:00
TravelShop Turkey EMITT 2019'a hazır

100’den fazla ülkeden 4 Bin 200’e yakın Hosted Buyer, EMITT Turizm Fuarı’na gelmek için kayıt yaptırdı. Son 3 senedir olduğu gibi bu sene de EMITT Fuarı yetkilileriyle yapılan anlaşma gereği, Hosted Buyer alım heyetlerini TravelShop Turkey üstlendi. Tüm Hosted Buyerlarla görüşebilmek için online B2B ön randevu sistemi halen açık.

B2B Online Randevu sistemindeki alıcı ve katılımcıyı bir araya getiren platformuyla sektörde örnek olan TravelShop Turkey, 2019 EMITT Turizm Fuarına hazır. TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, EMITT fuarının bu yıl çok daha farklı, çok daha verimli olacağını söyledi.

An itibariyle 100’den fazla ülkeden 4 Bin 200’e yakın tur operatörünün EMITT Fuarı için kayıt altına alındığını ifade den Kalender, bunların yaklaşık 900  adedinin katılımının neredeyse kesinleştiğini belirtti.

3 kez Speed Networking organize edilecek

Murtaza Kalender şöyle konuştu: “EMITT Turizm fuarından stant alan tüm katılımcılar, sistem üzerinden ön randevu alabilir, yazışma yapabilir, firmasının broşür, katalog gibi tanıtım materyallerini sistem üzerinden paylaşabilir, dilediği ülkeden, dilediği kategorideki firmaları seçerek randevu talebinde bulunabilir.

EMITT Turizm fuarında; daha çok firmanın, daha fazla tur operatörüyle görüşebilmesi için, 10’uncu holde 3 kez Speed Networking organize edilecek. Speed Networking, oldukça önemli bir sistem olup, katılımcıların görüşemediği veya randevu alamadığı firmalardan Speed Networking esnasında ikili görüşme yapılabilir.

TravelShop Turkey olarak, devamında İstanbul, Gelibolu, Çanakkale, Truva, Bergama, Kuşadası, Efes, Pamukkale, Konya, Kapadokya, Ankara, Kartepe ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yönelik eğitim turları düzenleyerek, Türkiye’yi daha iyi tanıtmak amacıyla katkıda bulunmak istiyoruz. Tüm meslektaşlarımızın bu önemli fuara katılmalarını, standı olanların da randevu alıp “Speed Networking’e” katılmalarını öneriyoruz.”

Gelen Tur operatörleri için aşağıdaki programlar dâhilinde eğitim turları organize edilecek.

* Geldikleri gün Lionel Hotel’de Hoş geldin yemeği

* 1 Şubat 2019 tarihinde Pullman Hotel’de akşam yemeği

* 2 Şubat’ta TRYP By Wyndham Hotel’de akşam yemeği

Kesinleşen katılımcıların sektörel dağılımının bir kısmını şöyle:

Düğün Planlayıcı sayısı: 125

M.I.C.E & Event Organizatörü: 209

Sağlık Turizm Firması: 153

Tur Operatörü: 256

Gastronomi: 54

Leisure & Travel: 291

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.