Travelshop Turkey'den Hindistan'da dev Türkiye tanıtımı

Travelshop Turkey, Hindistan’da 4 binden fazla acenteye 5 farklı şehirde Türkiye'yi tanıttı.

10/02/2020 22:24
Travelshop Turkey'den Hindistan'da dev Türkiye tanıtımı

Türkiye turizmi için gönüllü turizm elçisi olan Travelshop Turkey, ACE of MICE by Turkish Arlines Turizm fuarının hemen ardından, Hindistan’ın 5 büyük şehrinde, Türkiye’den 20’den fazla turizm firmasıyla birlikte, Türkiye prezentasyonu gerçekleştirdi.  

Etkinlik hakkında bilgi veren TravelShop Turkey CEO'su Murtaza Kalender, etkinliğe 5 ayrı şehirde katılım gösterildiğini, ayrıca Hindistan’ın 2 büyük fuarı olan OTM ve BLTM’de de Türkiye standları kurulduğunu söyledi.

Kalender, fuardaki Türkiye standını, Türkiye'nin Mumbai Başkonsolosu Tolga Kaya ile Yunanistan Turizm Bakanı'nın, ayrıca birçok ülkenin başkonsoloslukları ile büyükelçilerinin ziyaret etiğini belirtti.

TravelShop Turkey'in standı, bakanlık standı görünümündeydi

Fuarlarda kendi firma logosu yerine Kültür ve Turizm Bakanlığı logosunu kullanan TravelShop'un standı, resmi bakanlık standı görünümündeydi ve bu şık stantla, Türkiye en iyi şekilde temsil edildi. 

5 ayrı şehirde Türkiye sunumu yapılarak, 81 ilin de tanıtımı gerçekleştirildi. Mevcut turizm pastasının genişletilmesi, özellikle Bodrum, Marmaris, Fethiye bölgelerinin düşük sezonlarda da kalkınabilmesi için, MICE ve düğün turizmine yönelik tanıtımlar gerçekleştirildi.

Ciddi oranda düğün ve MICE talepleri alındı 

Murtaza Kalender, beraberinde götürdüğü 20’den fazla Türk firması aracılığıyla ciddi düğün ve MICE grup talepleri aldığını ve tüm katılımcıların mutlu bir şekilde Türkiye'ye döndükleriniifade etti.

Murtaza Kalender ayrıca, tanıtım çalışmalarının Türkiye'nin 81 iline yayılmasının önemini vurgulayarak, 12 boyunca değişik kategorilerdeki turizm alanlarının sürdürülebilir olmasına önem verdiklerini belirti.

TravelShop Turkey'in sıradaki etkinlikleri hangileri?

Bir sonraki etkinliğin dini temalı Holy Lands Workshop ve Fam Tripleri olarak mart ayında gerçekleştirileceğini söyleyen TravelShop Turkey CEO'su Murtaza Kalender, mayıs ayında da Fethiye merkezli Yacht Cruise Wokrshop ve Fam Tripleri düzenleneceğini aktardı.

Kalender, kendisine desteklerini esirgemeyen, başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere, Türk Hava Yolları, TÜRSAB, ISTTA ve kendilerine güvenerek iştirak eden 20’den fazla katılımcıya teşekkür etttiklerini ifade etti.

TravelShop Turkey'in Hindistan etkinliğe katılan firmalar: 

Travelshop Turkey

Workshop Travelshop

Ramada İstanbul Golden Horn

Pullman İstanbul Hotel & Convention Center

Le Meridien İstanbul Etiler

Hyatt Regency İstanbul Ataköy

Grand Hyatt İstanbul

Renaissance Polat İstanbul Hotel

The Marmara Pera & Şişli

Centro WestSide Istanbul & WestSide Arjaan by Rotana Istanbul

İsfanbul Theme Park

Suhan360 Hotel&Spa

Travelux Cappadocia

Capadoccia Cave Resort & Spa (CCR)

Magic Line Production

Le Meridien Bordum

Sabtour

Susesi Luxury Resort

Miracle Resort Hotel

Long Beach Resort Hotel & Spa

Al-Rashed Travel & Tourism

Climax Tours Turkey


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.