Travel Turkey’de partner ülke belli oldu...

6 - 9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR'in partner ülkesi ve partner ili belli oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Travel Turkey’de partner ülke belli oldu...

Karadağ'ın partner ülke, Kastamonu'nun ise partner il olarak yer alacağı fuarın katılımcıları bu yıl KOSGEB desteğinden de faydalanabilecek. İZFAŞ, TÜRSAB ve Hannover Messe International İstanbul işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir 2012'nin bu yıl daha kapsamlı ve uluslararası ziyaretçilerin yoğunluğu ile öne çıkan bir fuar olması hedefleniyor.

Bu yıl ilk kez KOSGEB kapsamına alınan fuarın yerli katılımcıları 100 m2 ye kadar KOSGEB desteği alabilecek. Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2012, uluslararası arenada da yoğun ilgi görüyor. Güney Kore, Filistin ve Endonezya'nın ilk kez katılımcı olarak yer alacağı fuara, yurt dışından ilgi her geçen yıl artmaktadır.

Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda satın alıcıya ev sahipliği yapacak. Daimi Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları desteği ile bu yıl fuarı ziyaret edecek satın alıcıların Almanya, ABD, Danimarka, Endonezya, Finladiya, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İspanya, İtalya, Kanada, Norveç ve Tataristan'dan gelmesi hedefleniyor.

Türkiye'nin 50'nin üzerinde destinasyonun katıldığı ve turizm sektöründeki tüm profesyonelleri buluşturan bir platform olan fuarda; Türk turizm sektöründeki yenilikler ve gelişmelerin ele alınacağı konferans da organize edilecek. Konferans, bu yıl ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği) tarafından düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarda, başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Geçtiğimiz sene düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 638 katılımcı ve 34 ülkeden 20 bin 568 ziyaretçiyi bir araya getirmişti.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.