TOTÖB'te yeni dönem...

Turistik Otel Önbüro Çalışanlar Derneği (TOTOB) olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Laleli'de bulunan Grand Ons Hotel'de gerçekleşti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TOTÖB'te yeni dönem...
Yapılan genel kurul toplantısında yönetim kurulu Başkanı Erol Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Zeynel Bozkurt, Genel Sekreter Erdal Oylum, Mustafa Kılıç, Kadir Kılınç ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Açılış konuşmasında TOTÖB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çelik yaptığı konuşmada, 'bu zamana kadar yapılmış olan çalışmalardan dolayı tüm TOTÖB üyelerine teşekkür ederek, bu güne kadar üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yönetim kurulu arkadaşlarımızla birllikte yaptığımıza inanıyoruz. Bugün yeni yönetim secilecek.
Bu yeni yönetimde görev alacak arkadaşların derneğimizi daha iyi yerylere getireceği inancını taşıyoruz. Bundan sonra görev alacak tüm TOTÖB yönetimine başarılar diliyorum' dedi. Konuşmaların ardında yapılan yeni yönetim seçiminde Mustafa Kılıç dernek başkanlığına seçildi.
TOTÖB Derneği'nin yeni başkanı Mustafa Kılıç yaptığı konuşmada, derneğimizin bundan sonraki zaman sürecinde tanıtımı ve işleyişinde büyük değişimler ve yenilikler yapacaklarını belirti.



TOTÖB Yeni Yönetim Kurulu

Mustafa KILIÇ ( Crowne Plaza Old City Otel )
İbrahim BİLLİK ( Sultan’s Eye Hotel )
Serkant KAVAL ( Ferman Hotel / Hotel Taximcity )
Lokman Yunushan KEÇE ( İstanbul Apex Hotel )
Kadir DURUKAN ( Crowne Plaza Old City Hotel )   

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.