Toplantı Seminer ile çok seçenek, iyi fiyat, hızlı cevap

Turizm sektörünün en etkili kollarından biri olan toplantı, seminer, kongre pazarı için hazırlanan, bu sektördeki ihtiyaç ve eksiklikleri gideren ve hem konaklama sektörü hem de acente, şirketler için her iki tarafında ihtiyaçlarına doğru ve hızlı cevap veren bir sistem olan www.toplantiseminer.com sektöre katkı vermeye devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Toplantı Seminer ile çok seçenek, iyi fiyat, hızlı cevap
Toplantı ve seminer pazarındaki ihtiyaçların karşılanması amacıyla kurulmuş olan www.toplantiseminer.com sistemi ile;  yüksek sezon dışında yaşanan oda boşlukları ve bundan dolayı oluşan personel kısıtlamaları, oteli yaz sezonuna kadar kapatmaları gibi bir çok olumsuz etkeni gidermenin olanakları sunuluyor.

Bu özellikleriyle www.toplantiseminer.com bu güne kadar sektöre ciddi katkılar sağlamış durumda.

 www.toplantiseminer.com’un kurucularından Özgür Türkili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Sitemize üye olan şirket ve acenteler sistemimizden yaptıkları taleplerde otellerden aracı olmaksızın komisyonsuz net fiyatlara ulaşıyorlar. Talep edenin Organizasyonu yapacakları bölgedeki bir çok otelden fiyat toplayarak en uygun aracısız fiyata ulaşmalarını ve maliyetlerini en aza indirmelerine olanak sağlamakta olan www.toplantiseminer.com , ayrıca otellerin promosyonlu özel tarihlere verdikleri fiyatlara da direkt ulaşmalarını sağlıyor.

Toplantı-seminer-kongre-grup konaklaması yapacak olan şirketler ve acenteler taleplerine uygun olan otelleri tek tek aramaya gerek kalmaksızın, sistemimizden tek bir sayfa da kendi kriterlerine göre dolduracakları bir form ile, tercih ettikleri bölgelerdeki isteklerine uygun sadece birkaç otel değil bir çok otelden en uygun fiyatları alabilirler. Bu güne kadar klişeleşmiş toplantı seminer bölgeleri dışında da ülkemizin bir çok farklı bölgesinde bulunan toplantı otellerinden haberdar olup, organizasyonlarını değişik destinasyonlarda gerçekleştirme imkanı bulabilirler. Toplantılar haricindeki farklı organizasyonlar için de her türlü alternatifi bulabilecekleri gibi çevre gezileri, alternatif turizm seçenek ve çeşitlerinden de yararlanma fırsatı yakalayacaklardır.”


Sistem neler sağlıyor:

- Türkiye genelinde 1.000 den fazla otel bulunan www.toplantiseminer.com şirket ve acentelerin toplantı, seminer, kongre ve 5 oda üstü tatil konaklama taleplerine, en fazla alternatifle hızlı şekilde cevap veriyor.

- Oteller sistemde yer alarak,  boşluklarını rahatlıkla doldurabilir, genel bilgileri, resimleri ve toplantı salonlarının geniş tanıtımlarını yapabilir, farklı noktalardaki bir çok sektörde iş yapan şirketler ve acentelerle direkt bağlantıya geçebilir. Personel kısıtlamasına gitmeyerek ve otelinin açık kalma tarihlerini uzatıp kendi kurumunun haricinde de sektöre de kalifiye eleman yetiştirme konusunda etkili olabiliyorlar.

- www.toplantiseminer.com isteklerinize göre uygun otelleri bütün detayları ile rahatlıkla inceleyebileceğiniz, organizasyon düzenleyeceğiniz bölgedeki bir çok otelden en uygun fiyatları en kısa sürede sizin için tekliflendirir.

- Otellerin fiyat promosyonlarından güncel olarak haberdar olursunuz.  Yeni oteller, yenilenen oteller gibi bütün güncel bilgilerin yer aldığı,  bütçenize göre alternatifli tesisler için en kısa yol www.toplantıseminer.com ’dur.

- Arkadaş gruplarınızla yada ailenizle yapacağınız 5 oda ve üstü tatil tercihleriniz için de bir çok otelden kısa sürede özel fiyatlar alabilirisiniz.

- Şirket  toplantıları, bayi organizasyonları, seminerler, kongreler  için promosyonlu özel seçenekler, farklı bölge alternatifleri, ücretsiz sunulan cafebreak, fuayede – lobide stand, ücretsiz toplantı salonu ve ekipmanları kullanımı gibi daha bir çok promosyon ve alternatif mevcuttur.
- Ayrıca şirket personelleriniz için periyodik olarak yapacakları seyahatler için en uygun şehir otelleri sistemimizde bulunmaktadır.

-Düğün, nişan, kokteyl gibi diğer organizasyonlarınız içinde otel ve mekanlardan teklif isteyebileceğiniz sitemizden direkt tüketicilerde rahatlıkla faydalanabilmektedir. Üye otellerin Düğün-Nişan paket fiyatları ve alternatiflerini görebilir, farklı seçeneklerden yararlanabilirler.

-Her türlü organizasyonlar için Rent a car, transfer, ses ışık sistemleri, mekan süsleme, gala gecesi düzenleme, sanatçı gibi daha bir çok alternatiflerden de faydalanabileceksiniz

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.