Efsane oteli yönetecek kadro belli oldu

Nisan ayında hizmete girecek Titanic Mardan Palace  kadrosunu her biri kendi alanında uzman ve uzun yıllar köklü kurumlarda görev almış yöneticilerle yapılandırıyor. 

19/01/2019 10:43
Efsane oteli yönetecek kadro belli oldu

Farklı bir perspektiftle değerlendirilen hazırlıklar, heyecanla devam ediyor. Yegane saray konseptine sahip Titanic Mardan Palace, seçkin saray konseptini hızla değişen ve yenilenen dünya turizm trendleri ile bütünleştirecek.

Titanic markasıyla sektöre geri dönen efsane otelin yönetici kadrosu, şu isimlerden oluşuyor:

Titanic Mardan Palace'ın Genel Müdürlüğü’ne  Orhan Gökçen, Genel Müdür Yardımcılığı’na  Sabri Duygun getirildi. Otelin Satış Müdürü görevini ise, Berkan Kepeci yürütecek.

Ön Büro Müdürü görevine Halil Kurt, İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine  Esin Ak, Muhasebe Müdürlüğü görevine Nurten Ağırman'ın getirildiği otelde; Executive Şef görevini Seyit Tezgel, Güvenlik Müdürlüğü görevini Akın Kaya ve Kat Hizmetleri Müdürlüğü görevini ise, Emel Aksoy yürütecek.

'İyi davranılan çalışma ortamı' ilkesi 

“İyi davranılan çalışma ortamı” ilkesi ile 9 Şubat 2019’da Titanic Mardan Palace Genel Müdürü ve Grup İK Direktörü'nün katılacağı Titanic Mardan Palace Kariyer Günü'nde, tüm departmanlar için alım görüşmeleri yapılacak.

Güzel anılar oluşturmaktan daha fazlasını sunma hedefi ile farklı bir tatil anlayışının deneyimi altına imza atılacak Titanic Mardan Palace ekibi, misafirlerini ağırlamak için sabırsızlanıyor.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.