Titanic Hotels'ten anlamlı destek

Almanya ve Türkiye’de 13 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, Berlin’de düzenlenecek 2018 Dünya Para Atletik Avrupa Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlendi.

11/07/2018 22:50
Titanic Hotels'ten anlamlı destek

Almanya ve Türkiye’de 13 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, dünyanın en büyük amatör golf organizasyonu Turkish Airlines World Golf Cup’un ana sponsorluğundan sonra şimdi de, Berlin’de düzenlenecek 2018 Dünya Para Atletik Avrupa Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlendi.

Almanya ve Türkiye’nin en çok tercih edilen lokasyonlarında yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Titanic Hotels, 20-26 Ağustos tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek 30 dalda Avrupa’nın en iyi engelli atletlerinin yarışacağı 2018 Dünya Para Atletik Avrupa Şampiyonası’nın bronz partneri oldu.

Türkiye kafilesiyle birlikte 17 ülke, şampiyonanın düzenleneceği The Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark’a çok yakın konumda bulunan Titanic Hotels’in Berlin'deki 3'üncü ve en yeni oteli Titanic Chaussee Berlin’de konaklayacak. Turnuva süresince stadyumda 700 atlete catering hizmeti verecek Titanic Chaussee Berlin, turnuvanın kapanış seremonisine de ev sahipliği yapacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.