Titanic Hotels’te bayram coşkusu

Titanic Hotels renkli bayram programı ile bahara merhaba diyor. Titanic Deluxe Golf Belek’te 10 Nisan Çarşamba akşamı Gökhan Tepe, 11 Nisan Perşembe akşamı Volkan Konak, 12 Nisan Cuma akşamı da Candan Erçetin konserleri yer alıyor. Titanic Luxury Collection Bodrum ise bayramın ilk gününü Enbe Orkestrası ile karşılıyor.

24/03/2024 00:09
Titanic Hotels’te bayram coşkusu

Eğlenceli bayram programının yanı sıra uluslararası ve ödüllü şeflerin de yer aldığı mutfak ekipleri tarafından taze bahar lezzetleri ile özenle hazırlanan Titanic Hotels’in tescilli sofraları bayramda ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Bayramı hem kaliteli müzik hem de kaliteli tatlarla geçirmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuluyor.

Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir bayram tatili için oyun ve atölyeler ile zenginleşen  çocuk kulüplerinde minik misafirleri yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor. Üstelik gece 02:00’ye kadar hizmet veren çocuk kulüpleri ailelere rahat bir nefes aldırıyor. Çocuklara özel restoran bölümünde farklı, eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli menülerle en değerli misafirler tabaklarını renklendirip, öğünlerini birer vitamin deposuna dönüştürüyor.

Bayram programınızı henüz yapmadıysanız keyif ve eğlence dolu programlarla Titanic Hotels’de tatilinizi unutulmaz anılarla geçirmeye davet ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.