Titanic Hotels İstanbul’dan serinleten teklif

Titanic Hotels İstanbul, yaz dönemini İstanbul’da geçirenler için  keyifli bir mola alternatifi hazırladı.

10/06/2019 22:21
Titanic Hotels İstanbul’dan serinleten teklif

Titanic Business Golden Horn ve Titanic Business Kartal’ın yarı olimpik havuzlarıyla siz de yazın tadını şehirde doyasıya çıkarabilirsiniz.

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında, evinizdeki konforu size yaşatan Titanic Hotels İstanbul yaz mevsimini şehirde geçirenler için serinletici bir alternatif hazırladı.  Bu yaz, şehrin sıcağında Titanic Business Golden Horn ve Titanic Business Kartal’ın havuzlarında keyifli saatler geçirebilirsiniz.

İş temposundan yorulanlara en güzel dinlence

İş temposundan ve sıcak havadan kaçmak için ulaşımı son derece kolay olan Titanic Business Golden Horn’nun ve Anadolu yakasında misafirlerine kusursuz hizmet sunan Titanic Business Kartal’ın yarı olimpik havuzunu hafta içi 07:00 - 20:00, hafta sonu 08:00-20:00 saatlerinde tercih edebilirsiniz.

Havuz keyfini hafta içi 120 TL, hafta sonu 150 TL’ye çıkarabilirsiniz. Tüm hafta boyunca 0-5 yaş arası çocuk misafirler ücretsiz ağırlanırken 6-11 yaş arası çocuklar için giriş ücretlerinde %50 indirim uygulanıyor.

Serinletici kokteyller ve lezzetli atıştırmalıklarla dolu zengin havuz menüsünün tadını çıkarırken kendinizi şehrin içinde ancak şehir yorgunluğundan uzakta hissedeceksiniz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.