Titanic Deluxe Belek'e bir ödül daha

Titanic Oteller Grubu'nun en yeni üyesi, 'Titanic Deluxe Belek' ödüllere doymuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Titanic Deluxe Belek'e bir ödül daha
2013 Nisan ayında kapılarını misafirlerine açan Titanic Deluxe Belek   2013 Ağustos ayında WTA tarafından düzenlenen Dünya Turizm Oscar’ları gecesinde  “Avrupa'nın En İyi Yeni Oteli” seçilen Titanic Deluxe Belek  bu kez de Burgan Bank, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ve Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) katkılarıyla düzenlenen gecede Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda Kıyı bölgesi otelleri kategorisinde ” Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımı “ olarak Birincilik ödülünü aldı.
 
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin en başarılı Turizm yatırımcıları ödülleri Esma Sultan yalısında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'nin turizm alanında gelişmesinde Turizm yatırımcılarının büyük rolü olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin 1980'li yıllarda başlayan turizm trendi 2000'li yıllarda dünyanın en seçkin 10 ülkesi arasına girmesi ve bugün de ilk altı içinde yer alması turizm yatırımcılarının büyük çabalarıyla olmuştur. Eğer 1980 yılında 327 milyon dolar olan turizm gelirimiz 2012 yılında yaklaşık 79 kat artarak 29,3 milyar dolara yükselmişse bunda turizm yatırımcıların çok büyük emeği ve katkısı var burada hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

13 kategoride ödül verildi
Toplam 13 kategoride yapılan ödül töreninde Beş yıldızlı oteller, Kıyı bölgesi otelleri kategorisinde, birincilik ödülünü Titanic Deluxe Belek aldı. Esma Sultan Yalı’sında düzenlenen ödül töreninde ödülü, Titanic Deluxe Belek Otel Müdürü Tafil Gürbüzbildik aldı. Ödül sonrası yaptığı açıklamada; Her alanda başarıya imza attıklarını söyleyen Gürbüzbildik, “ aldığımız ödüllerin ardı arkası kesilmeyecek, bizler de her aldığımız ödülle kendimizi yenileyeceğiz ve her zaman bu ödüllere layık işler yapacağız “ dedi.
Titanic Oteller Grubu halen yurt içi ve yurt dışında dokuz oteli ile 2700 oda ve 6000 yatak kapasitesine sahip bulunmaktadır. Berlin’de 2 otel yatırımına hızla devam eden grubun en yeni üyesi Titanic Deluxe Belek  bu yılın Nisan ayında hizmete girmiş ve yaz sezonunu bitmek üzere olduğu bu dönemde daha ilk sezonunda % 100 doluluk oranı ile ciddi bir başarı yakalamış bulunmaktadır.

Titanic Deluxe Belek  her yönüyle sıra dışı bir turizm yatırımı olup, “ Lüx Doğamızda var “ sloganıyla çıkış yapmış ve misafirlerine yeşil ve mavinin karıştığı ,uçsuz bucaksız doğanın ortasında, pek çok sürprizler sunarak % 100 misafir memnuniyetini hedeflemektedir."(shf)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.