THY, özel parfüm çıkarıyor...

Türkiye’nin en büyük 'Esans' üreticilerinden Gülçiçek Kimya, Türk Hava Yolları için özel koku üretecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY, özel parfüm çıkarıyor...

Gülçiçek Kimya’nın sahibi Michel Gülçiçek, "Son dönemde şirketler, markalar kendilerine özel ‘alameti farika’ olabilecek kokular ürettirmeye başladı. Özellikle perakendeciler güzel koku ile satışlarını daha da artırabiliyor. Bu nedenle oteller, perakendeciler, markalar, büyük şirketler kendilerine has koku istiyor. Biz tasarlıyoruz, onlar da bu kokuyu olması gereken tüm alanlarında ya da kulladıkları ürünlerde uygulatıyor. Avea ve THY için özel koku tasarlayacağız" dedi. 

Soul Kitchen filminde ‘kek-tatlı’ kokusunu salona yaydık...

Gülçiçek Kimya Kurumsal İletişim Dirktörü Duygu Beşbıçak Karahan, Fatih Akın’ın filmi Soul Kitchen’ın 53’üncü dakikasında pişen ‘çikolatalı kek-tatlı’nın orjinal kokusunu seyircinin de hissetmesi için bir proje yaptıklarını hatırlatıyor ve “Seyirci o çikolatalı kokuyu filmdekiler gibi aynı anda hissetti. Hazırladığımız koku tam o anda 13 salona verildi” diyor.

Duygu Beşbıçak Karahan, Süleymani Camii’nin kokusuyla ilgili yaptıkları sosyal sorumluluk projesini bütün camiler için yapabileceklerini belirtiyor. Dünyaca ünlü Şef Parfümör Andor Hun’un da yılda 5-6 kez Gülçiçek Kimya için İstanbul’a geldiğini anlatan Karahan, “Burnu 1.5 milyon dolara sigortalı ve tıkandığımız bazı konularda bize destek veriyor. Teknik yönü çok güçlü” diye konuştu. (Sadi Özdemir)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.