THY’nin yalı otelinin açılış tarihi belli oldu

Türk Hava Yolları (THY) ve DO&CO’nun 2009 yılından beri kiracısı olduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları, Nisan ayı sonunda açılacak.

29/01/2023 23:58
THY’nin yalı otelinin açılış tarihi belli oldu

THY ve DO&CO’nun kiracısı olduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları, Nisan ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle otel olarak hizmete açılması bekleniliyor. haber.aero'da yer alan habere göre, yalılarda devam eden restorasyon ve otopark inşaatı çalışmaları, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve THY Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Murat Şeker tarafından incelendi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ahmet Bolat, “Nisan ayı sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla böyle güzel bir tesisi turizmimize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Ahmet Bolat’ın açıklaması şöyle:

"Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olarak göreve başlamamın yıldönümünü sabahında, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek turizm sektörümüze verdiğimiz destekler ve A.B.D. pazarına yönelik turizm hamlemize dair bir görüşme gerçekleştirdik.

Ortaklığımız Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Murat Şeker ile katıldığımız görüşmede Milli Bayrak Taşıyıcı olarak ülkemize 2 milyon Amerikalı turist kazandırma hedefine yönelik yol haritamızı ve Bakanlığımız ile işbirliğimizi daha da geliştirme üzerine fikir alışverişinde bulunduk.

Ardından Ortaköy sahilinde inşası son aşamada olan otelimizi ziyaret ederek projenin durumunu yerinde inceledik. İşletme konusunda uluslararası üst segment otel zincirleri ile görüşmelerimiz eşzamanlı olarak devam ediyor. Çocukluğu Ortaköy’de geçmiş birisi olarak ortaya çıkan eserle gurur duyarken, Nisan ayı sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla böyle güzel bir tesisi turizmimize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.