THY ile TUROB'tan, Türk turizmi için önemli anlaşma...

Türk Hava Yolları(THY) ile Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği(TUROB) karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi ve tanıtım amacıyla iş birliği protokolü imzaladı. Protokole göre, yapılacak tanıtım organizasyonlarında TUROB üyesi oteller konaklama desteği sağlarken, THY ise uçak biletlerinde indirimle birlikte ücretsiz bagaj hakkı verecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY ile TUROB'tan, Türk turizmi için önemli anlaşma...

THY’den yapılan açıklamada, TUROB ile THY arasında karşılıklı olarak işbirliği protokolü imzalandı. İşbirliği çerçevesinde, yapılacak tanıtım organizasyonlarına TUROB üyesi oteller tarafından konaklama desteği sağlanacak. Türk Hava Yolları tarafından ise, TUROB üyesi otellerin temsilcilerinin, fuar, workshop ve tanıtım aktivitelerini kapsayan yurtdışı seyahatlerinde, Türk Hava Yolları satış ofisleri tarafından bilet almak şartıyla, tüm ekonomi ve business class ücret seviyeleri üzerinden indirim uygulanacak. Aynı zamanda, serbest bagaj haklarına ilave olarak belirlenen oranda ücretsiz bagaj taşıma hakkı sağlanacak.

 

“BU ANLAŞMA HER İKİ KURUM İÇİN DE AVANTAJLI”

 

Açıklamaya göre, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, bu anlaşmanın her iki kurum açısından yararlı olacağını belirterek şunları söyledi:

 

"Türk Hava Yolları ve Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği açısından faydalı bir anlaşma oldu. Bir ülkenin olmazsa olmazlarından biri olan turizmde konaklama turizmin gelişimi ve güçlenmesi açısından birinci sırada yer almaktadır. TUROB bu işi birlik üyeleri arasında sosyal dayanışma ile çok başarılı bir şekilde yapmaktadır."

 

"ANLAŞMA, TÜRK TURİZMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

 

TUROB Başkanı Timur Bayındır, THY ile yapılan işbirliğinin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Milli havayolumuz THY ile yaptığımız işbirliğini çok anlamlı buluyoruz. Yapılan işbirliğinin, ülkemiz tanıtımına büyük ivme kazandıracağını ümit ediyoruz. Havayolu ulaşımı olmazsa, turizm olmaz. Ülkemize, genelde uçak ile gelindiğinden, havayolu ulaşımı, şu an Türk Hava Yolları, 126 uluslararası 39 yurtiçi olmak üzere 165 noktaya uçuyor ve önümüzdeki günlerde 8 ayrı noktaya daha sefer koyacağını açıklamıştır. THY'nin, dünya çapında elde ettiği başarıyı büyük bir gurur içinde takip ediyoruz" dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.