THY ile Air China’dan serbest satışa dayalı kod paylaşımı

Türk Hava Yolları (THY) ile Çinli havayolcu Air China, serbest satışa dayalı kod paylaşımı anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Anlaşma başlangıçta İstanbul ve Pekin arasındaki uçuşları kapsayacak.

03/06/2024 01:54
THY ile Air China’dan serbest satışa dayalı kod paylaşımı

Türk Hava Yolları ve Air China, uzun süredir devam eden blocked-space satış esasına dayalı kod paylaşımı anlaşmasını, serbest satış esasına dayalı kod paylaşımı anlaşması olarak yeniden imzaladı. haber.aero'nun aktardığına göre, THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, başlangıçta İstanbul ve Pekin arasındaki uçuşları kapsayacak anlaşma, iki havayolu arasındaki stratejik iş birliğinde önemli bir kilometre taşı olacak ve bu ortaklığın kapsamının gelişmesi ve genişlemesi için zemin hazırlayacak.

Yeni serbest satış modeli, her iki havayolunun yolcularına daha fazla esneklik ve daha fazla seyahat seçeneği sunarken, stratejik açıdan büyük önem taşıyan Türkiye ve Çin arasındaki bağlantıyı da güçlendirecek. Açıklamada, anlaşmanın, Türk Hava Yolları ve Air China’nın ortak yolcularının seyahat deneyimlerini kolaylaştırma ve iki havayolu arasındaki bağları güçlendirme konusundaki kararlılığın altını çizdiği belirtildi.

Çin ile Türkiye turizminine güçlendirecek Ayrıca, yeni düzenlemenin iki ülke arasındaki turizmi ve ekonomik alışverişi güçlendirmesi bekleniyor. Bu gelişme yolculara sadece gelişmiş seyahat kolaylığı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda kültürel ve ticari etkileşimler için de yeni fırsatlar sunacak. Her iki havayolu da bu iş birliğinin yolcu trafiğinde önemli bir artışa katkıda bulunacağını, karşılıklı büyümeyi teşvik edeceğini ve daha geniş havacılık endüstrisine fayda sağlayacağını öngörüyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.