THY'den kısıtlama saatinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu kısıtlama saatlerinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama yaptı.

18/11/2020 21:36
THY'den kısıtlama saatinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama

THY'den yapılan açıklamada ''Hafta sonu kısıtlama saatlerinde bileti olan yolcular uçuş belgeleriyle seyahat edebilir'' denildi. Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile hafta sonundan itibaren sokağa çıkmanın yasak olduğu saatlerde uçuşu olan yolcuların etkilemeyeceğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeyle koronavirüs tedbirlerine yönelik alınan kararlar kapsamında belirli saatlerde hafta sonu sokağa çıkma yasakları da bulunuyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sokağa çıkma yasaklarının olduğu saatlerde uçuşu olan yolcuların, alınan önlemlerden etkilenmeyeceğini açıkladı.

Havalimanına ulaşım sorunsuz gerçekleşecek

Konuya ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yapan Üstün, yolcuların uçuş belgeleri ile birlikte havalimanına ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğini belirtti.

Üstün, "Değerli misafirlerimiz; Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler" ifadelerini kullandı. (NTV)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.