THY'den Conde Nast Traveller'da tanıtım atağı...

Türk Hava Yolları (THY) dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller’ın İngiltere baskısına verdiği farklı bir reklamla tanıtım ataklarına bir yenisini ekledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY'den Conde Nast Traveller'da tanıtım atağı...

THY’nin Conde Nast Traveller’ın 2012 Ocak sayısında, 69’ncu sayfada yer alan ilan üç kareden oluşuyor. Hostesin yemek servisi yaptığı birinci karenin üstünde ‘Dining room-yemek odası’,  yolcunun dinlenirken film izlediği karenin üstünde ‘Living room-oturma odası’ ve yolcunun yatar vaziyette gösterildiği son karenin üstünde de ‘Bedroom-yatak odası’ ibaresi bulunuyor. Böylece, THY’nin Business Class’ının bir yaşama alanı olduğu vurgulanıyor.

THY’nin söz konusu ilanı Conde Nast’ın Ocak sayısında yer alan tek havayolu şirketinin reklamını oluştururken, derginin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi açıklanan “Altın Liste 2012”ye hiçbir Türk oteli giremedi.  Conde Nast’ın Ocak sayısındaki bu liste, dergi editörleri, yazar ve uzmanların en iyi konum, en iyi hizmet, en iyi yemek, en iyi odalar, en iyi eğlence birimleri, en iyi ortam ve en iyi tasarım kategorilerinde, dünya genelinde derleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.