Thomas Cook, turizm okuyan Türk gençlere burs veriyor...

Avrupa’nın ikinci büyük tur operatörü grubu Thomas Cook, Türkiye'nin Muğla ilinde bulunan Muğla Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nün 5 öğrencisine burs vereceğini açıkladı. Eğitim masrafları karşılanacak olan ve 2011 yılında mezun olması beklenen beş öğrenci, ayrıca geçtiğimiz yaz sezonunda Thomas Cook ve Diana Travel seyahat acentelerinde staj yapma olanağı elde etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Thomas Cook, turizm okuyan Türk gençlere burs veriyor...
Yeteneklerine, ekonomik durumlarına ve aile ortamlarına göre seçilen ve tamamı bayan öğrencilerden oluşan söz konusu 5 öğrenci, Thomas Cook’un yurtdışı şubeleri için Kuşadası’nda 20 günlük staj dönemini başarıyla tamamladı. Bölgenin en büyük otellerinden birinde staj yapan öğrenciler, müşteri karşılama, havaalanı transferleri, hotel ziyaretleri, güvenlik önlemleri ve müşteri hizmetleri gibi konularda bilgilendirildiler.

 

Thomas Cook'un yetkililerinden Ruth Holroyd, söz konusu beş bayan öğrencinin çok ilginç hikayeleri olduğunu belirterek öğrencilerin çok zor şartlar altında çalışarak Thomas Cook ekibinin bir parçası haline geldiklerini dile getirdi. Söz konusu öğrencilerden Rüya Çınar, en büyük amacının turist rehberi olmak olduğunu vurgularken 'Staj sayesinde kendime güvenim arttı ve yabancı dilim gelişti' şeklinde konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.