Thomas Cook'tan yeni otel markası...

Thomas Cook'un yeni ucuzcu resort otel markası 'Smartline', ilk olarak Türkiye, İspanya ve Yunanistan’da hizmet verecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Thomas Cook'tan yeni otel markası...

‘Smartline’ adıyla hizmet verecek ‘Discount’ otellerin en önemli ortak noktası ise, benzer hizmet veren otellere göre çok daha ucuz olacakları. ‘Bunter Urlaub für wenig Geld (Az paraya renkli tatiller)’ sloganı taşıyacak olan oteller franchise sistemiyle Thomas Cook yönetimine bağlanacağı bildirildi.

Basın bildirisinde yeni Smartline markası otellerin müjdesini Thomas Cook, bu otellerde sunulacak hizmetin, ucuz fiyata orantılı olarak ne kadar kısıtlı olacağını belirtmedi. Otellerin ‘özel’ bir tasarıma ait olacağını duyuran Thomas Cook, bu amaçla ünlü yıldız mimarlık bürosu ‘Markus Diedenhofen’ ile beraber çalıştıklarını belirtti.

‘Temizlik ve güleryüzlü hizmette yüksek kalite standardı’ sunacaklarını belirten şirket, bu markanın ilk olarak Türkiye, Yunanistan, ispanya, Mısır ve Bulgaristan’da hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

2013’de 22 otel...

Günlük fiyatları mevsime göre 25 ila en fazla 40 Euro aralığında olacağı belirtilirken, otellerde Lokanta, yüzme havuzu ve sahile yakınlık standartlar arasında olacağı bildirildi. Kahvaltı veya diğer alışılmış hizmetlerin ilave ücretli olması bekleniyor. (tourexpi)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.