Thelfeco Wellbeing Akra Antalya’da ‘Bütünsel bir iyileşme deneyimi'

TheLifeCo Akra Antalya, detoks, arınma, kilo kontrolü, kronik hastalıklarda iyileşme ve ihtiyaca göre lisanslı profesyonel uzmanlar tarafından hazırlanan birçok programın yanı sıra en yeni teknolojiye sahip wellness terapi ve uygulamalarıyla “bütünsel bir iyileşme” deneyimi sunuyor. Akra Hotel’de hem ruhunuzu hem zihninizi hem de bedeninizi yenileyin.

15/03/2024 22:58
Thelfeco Wellbeing Akra Antalya’da ‘Bütünsel bir iyileşme deneyimi'

Farklı deneyim ve duyguların hayatı zenginleştirip ona anlam kattığına inanan ve yeni deneyimler yaratmak için sınırları zorlayan Akra Hotel, SPA alanındaki dokunuşuyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. 

İyi yaşam tatili konseptiyle büyük beğeni toplayan TheLifeCo, Akra Antalya, detoks, arınma, kilo kontrolü, kronik hastalıklarda iyileşme ve ihtiyaca göre hazırlanan birçok programın yanında en yeni teknoloji wellness terapileriyle ‘bütünsel bir iyileşme’ deneyimi vaat ediyor.

TheLifeCo Akra Antalya detoks ve sağlıklı beslenme planlarını destekleyen ve programdan daha hızlı ve etkili sonuç almayı sağlayan birbirinden farklı wellness terapileriyle misafirlerine hem ruh, hem zihin hem de beden yeniliği vaat ediyor.

Neden TheLifeCo Akra Antalya?

Stres, hareketsiz yaşam tarzı, kötü beslenme alışkanlıkları, işlenmiş gıda tüketimi, hava ve çevre kirliliği vücudumuzda toksin birikimine ve kontrolsüz kilo alımına neden oluyor. TheLifeCo Akra Antalya’da her biri uzmanlıkla ve kişinin ihtiyacına uygun özel olarak hazırlanan programlarla bedeninizi yıllar boyunca biriktirdiğiniz toksinlerden arındırarak zihninizi dinlendirebilir ve ruhunuzu besleyebilirsiniz.

Detoks programlarıyla arınma ve onarımın yanı sıra sağlıklı şekilde zayıflayabilir, daha sıkı ve canlı bir görünüme kalıcı olarak ulaşabilirsiniz. 100’ü aşkın terapi, uygulama ve biohacking cihazlarından ve NAD, ozon, glutatyon ve C vitamini gibi takviyelerden kendinize en uygun olanları seçerek kısa sürede enerjinizi yükseltebilir ve bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.

İlkbaharın gelmesi ve yaklaşan 20 Mart İlkbahar Ekinoksu da arınma (detoks) ve yenilenme yolculuğuna çıkmak için ise en mükemmel zaman. Doğanın yeniden canlanması ve yeniden doğuşu sembolize eden bu dönem; güneş ışığının dünya üzerindeki dağılımının dengelendiği, yeni bir mevsime geçişin yaşandığı dolayısıyla değişim ve yenilenmenin en etkili şekilde gerçekleşebileceği bir dönem. Dolayısıyla vücudunuzu ve zihninizi toksinlerden arındırmak, tazelemek için de ideal bir zaman.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.