The Ritz-Carlton Viyana gün sayıyor...

Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C.’nin Avusturya’daki ilk oteli, 27 Ağustos 2012 tarihinde Viyana’da açılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Ritz-Carlton Viyana gün sayıyor...

***X 

Geçmişleri 19. yüzyıla kadar uzanan ve kültürel olarak korunmuş dört tarihi saray üzerine yapılandırılan beş yıldızlı otel, Viyana’nın önemli anıtsal binalarından ve lüks alışveriş merkezlerinden sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.

The Ritz-Carlton, Viyana, Genel Müdür Matthias Vogt’un katılımı ile 27 Ağustos 2012’de açılıyor. Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C.’nin Avusturya’daki ilk oteli, 202 şık konuk odası ve suitine, bir restorana, bir lobi salonuna, bir otel barına ve bir çatı terasına sahip.

Beş yıldızlı otel, geçmişleri 19. yüzyıla kadar uzanan ve kültürel olarak korunmuş dört tarihi saray üzerine yapılandırılmış. Şehrin merkezindeki Ring Bulvarı’nda yer alan otel, Hofburg ve Imperial Apartmanları, St. Stephen Katedrali, Viyana Devlet Operası, Albertina Müzesi gibi önemli yerlerden ve Graben ve Kohlmarkt gibi lüks alışveriş merkezlerinden sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özel bir karaktere sahip oda ve suitler, muhteşem bir şehir manzarası veya huzurlu bir bahçe görünümü sunuyorlar. 43 suitin en büyüğü olan Başkanlık Suiti, 190 m2’lik alanında klasik bir mimariyi şık bir iç dekorasyonla birleştiriyor.

Ritz-Carlton Club Lounge yedinci katta yer alıyor ve Club kategorisindeki bir suitte veya odalarda kalan her konuğun bir bara erişimini sağlamanın yanı sıra, özel bir giriş kaydı ve günde beş yemek sunumu ile seçkin bir atmosfer sunuyor. Özel bir Club ekibi, konukların belirttikleri veya belirtmedikleri istekleri ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazır bulunuyor.

Klasik Avusturya mutfağı, asıl olarak yerel ürünlere odaklı Dstrikt restoranda sunuluyor ve şarap listesi mükemmel Avusturya şaraplarını içeriyor. Yaz ayları için bir teras da hazır bulunuyor. Lobby Lounge Melounge’da, à la carte öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra akşamüstü klasik kahve ile birlikte Avusturya kekleri de sunulacak. Ring Bulvarı’nı gören Hotelbar 10zehn, geniş bir içki menüsüne sahip. Atmosfer adlı çatı barı ve lounge, akşamüstünden akşam 9:30’a kadar açık kalacak ve Viyana şehrinin özel manzarası buradan izlenebilecek.

İkisi çiftler için düzenlenmiş altı uygulama odası olan Spa merkezi, yüz ve vücut için özel işlemler sunuyor. Bayanlar ve Baylar için iki ayrı Sağlık Merkezi’nde sauna, buhar banyosu ve ısıtılan dinlenme yatakları bulunuyor. Tam donanımlı Fitness Merkezi ve su altından müzik yayını yapılan 18m’lik kapalı çelik yüzme havuzu otelde kalan konuklar için hazır bekliyor.

Tüm bunlara ek olarak, otel toplam 900 m2’lik konferans alanına sahip ve burada tamamen son teknolojilerle donatılmış olan Crystal Balo Salonu, iki toplantı salonu ve üç görüşme odası bulunuyor. Ritz-Carlton Viyana, şirketin Avrupa’daki global varlığını genişletmek üzere bölgedeki diğer sekiz otelin arasına katılıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.