The Ritz-Carlton İstanbul, en lüks 5'te...

TripAdvisor, Türkiye’nin en iyi 25 lüks otelini kullanıcılarıyla belirledi. Farklı illerden otellerin bulunduğu listede, servis kalitesiyle misafirlerine farklı bir seyahat deneyimi yaşatan The Ritz-Carlton, İstanbul beşinci sırada yer aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Ritz-Carlton İstanbul, en lüks 5'te...

TripAdvisor, üyelerinin değerlendirmelerine göre Türkiye’nin en iyi 25 lüks otelini belirledi. Listenin ilk on sırasında Dalaman, İstanbul, Antalya, İzmir ve Konya’dan oteller yer alırken; 2001 yılından bu yana kaliteli hizmetiyle misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim sunan The Ritz-Carlton, İstanbul’u ise kullanıcılar, en iyi 5. lüks otel olarak seçti.

Misafirleriyle sürekli iletişim halinde olmayı ve seyahatleri boyunca onlara eşlik etmeyi amaçlayan The Ritz-Carlton, İstanbul’un, TripAdvisor kullanıcılarının ziyaretlerinde tercih ettiği oteller arasında üst sıralarda yer aldığı da böylece ortaya çıkmış oldu.

Şu an yiyecek-içecek bölümleri renovasyonda olan The Ritz-Carlton, İstanbul, ziyaretleri sırasında misafirlerine kişiye özel servis de sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.