The Ritz-Carlton İstanbul'dan toplumsal farkındalığa anlamlı destek

The Ritz-Carlton, Istanbul, Pour La Bonte iş birliği ile Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin geleceğine ve toplumsal farkındalığa destek oluyor.

14/01/2020 14:08
The Ritz-Carlton İstanbul'dan toplumsal farkındalığa anlamlı destek

Haftanın son gününü aile üyeleri ve dostlarla birlikte leziz ve keyifli bir şekilde geçirmek isteyenler için Atelier Real Food restoranda sunulan ‘Farm to Brunch’a yapılan her rezervasyonla otizmli çocukların istihdamına ve geleceğine katkı sağlanıyor.

Otizme farkındalık yaratabilmek ve destek sağlamak adına başlatılan iş birliğinde brunch rezervasyonlarından elde edilen gelirin 50 TL’si otizmli çocukların istihdamı için kullanılıyor ve bunun karşılığında minik ellerin hazırladığı bileklikler brunch misafirlerine hediye ediliyor.

2018 yılında Tohum Otizm Vakfı’nın okulunda eğitim alan öğrencilerin eğitim bursunu sağlamak amacıyla kurulan Pour La Bonte’nin atölyesinde gerçekleştirilen bileklik yapımı, otizmli çocuklar için bir istihdam alanı yaratırken, çocuklar üzerinde gözlemlenen olumlu etkisi nedeniyle Tohum Otizm Vakfı Okulu’nun eğitim programına dahil edilmiştir.

Mevsimin en taze ürünleri ve yerli üreticiden tedarik edilen tatlar eşliğinde keyifli bir Pazar günü geçirirken, otizmli çocuklara destek olabileceğiniz ‘çiftlikten masaya’ konseptli ‘Farm to Brunch, 12.00 - 15.00 saatleri arasında Atelier Real Food’ta sizleri bekliyor.

Boğaz’a karşı canlı müzik programının eşlik ettiği ‘Farm to Brunch”, her hafta farklı temalarda hazırlanacak bir adet kokteyl dahil kişi başı 285 TL fiyatla sunuluyor. 06-12 yaş arasındaki minik misafirler %50 indirimden faydalanırken,  6 yaş altındakiler ücretsiz olarak ağırlanıyor.

“Toplumda Ayak İzleri” kapsamında yürütülen bu iş birliği ile her brunch rezervasyonunun 50 TL’si Pour La Bonte aracılığı ile Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinin istihdamı için kullanılıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.