The Marmara Taksim, iş dünyasının nabzını tutuyor...

The Marmara Taksim, ödüllü şeflerin ikramlarından, profesyonel asistan desteğine kadar toplantıların sorunsuz geçmesi için her türlü detayı sunuyor. Üstelik 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek bir sonraki toplantı için 20 kişiden 1 kişi ücretsiz olarak sunuluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara Taksim, iş dünyasının nabzını tutuyor...

Toplantı planlayanlar için The Marmara Taksim’de üç farklı seçenek var. MEET@THE MARMARA 1 paketi 55 EURO + KDV fiyatı ile geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Pakette yer alan ayrıcalıklar; size özel toplantı asistanı, salon içerisinde gün boyu sürekli coffe-break servisi, büfe ya da set menü öğle yemeği (1 meşrubat ile), temel ekipmanlar, kablosuz internet erişimi. Verimli bir toplantı için gereken tüm şartları ve kaliteyi sağlayan The Marmara’larda toplantı öncesi, sırası ve sonrasında sunulan ikramlar ile toplantılar çok daha zevkli hale geliyor. Bu pakette toplantı öncesinde meyve suyu, çay, kahve, croissant, simit ve peynir çeşitlerinden oluşan hoş geldiniz ikramı yer alıyor. 

 

MEET@THE MARMARA 2 paketi 50 EURO + KDV. Paketin avantajları;  size özel toplantı asistanı, salon içerisinde gün boyu sürekli coffe-break servisi, büfe ya da set menü öğle yemeği (1 meşrubat ile), temel ekipmanlar, kablosuz internet erişimi. Aynı zamanda size özel toplantı asistanı toplantınızın verimli geçmesi için elinden geleni yaparak profesyonelliğinize katkı sağlıyor.

 

MEET@THE MARMARA 3 paketinin fiyatı ise 45 EURO + KDV. Paketle birlikte aldığınız hizmetler; size özel toplantı asistanı, 2 sefer çay-kahve, kurabiye servisi, büfe ya da set menü öğle yemeği (1 meşrubat ile), temel ekipmanlar, kablosuz internet erişimi.

 

.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.