Ünlü otel Şişli'de kapılarını yeniden açıyor

İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan The Marmara Şişli, kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor. Aldığı olağanüstü tedbirler ve uygulamalarla misafirlerini en ideal şekilde ağırlamak üzere hazırlanan The Marmara Şişli, 16 Temmuz itibariyle misafirleriyle buluşuyor.

11/07/2020 08:54
Ünlü otel Şişli'de kapılarını yeniden açıyor

İstanbul’da iş dünyasının nabzının attığı en yoğun noktalarından birinde konumlanan The Marmara Şişli, Autoban Mimarlık tarafından projelendirilen ve uygulaması gerçekleştirilen ilginç tasarımıyla öne çıkıyor. Modern imkanlara sahip olan The Marmara Şişli, güler yüzlü personeli ve sunduğu konforun yanı sıra metro, eğlence ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindeki konumu ile de fark yaratıyor.

WHO, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yetkili birimlerin tavsiye ve açıklamaları doğrultusunda yürütülen hazırlıklarda, uzmanların yanı sıra hijyen, dezenfektasyon konularında ise Rentokil, Eczacıbaşı gibi alanlarında öne çıkan firmalarla çalışıldı. Önlemler kapsamında tüm The Marmara Şişli personeli online eğitimler alırken, fiziksel mesafe, temassız veya minimum temasla hizmet sağlayabilecek sistemler hayata geçirildi. Misafirlerin ve çalışanların sağlığı ve güvenliği için The Marmara Şişli’de otel girişindeki check-in işlemlerinden, çıkıştaki check-out’a kadar tüm noktalarda tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.