The Marmara'dan, Kadınlar Günü'nde iki önemli proje...

The Marmara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın emeğine katkıda bulunmak amacıyla özel bir projeye imza atıyor. The Marmara çikolatalarından seçilen bir grup, kadınlar günü vesilesiyle Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) adına ev hanımları tarafından özel olarak hazırlanan kutularda satışa sunuluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara'dan, Kadınlar Günü'nde iki önemli proje...

The Marmara, Kadınlar Günü’nde yeni umutların yeşermesi için kadınların yarattığı artıları hayata geçirmek ve desteklemek adına iki önemli projeye imza atıyor. Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ev hanımlarının hazırladığı şık kutularla sunulacak çikolatalarla kadın ve çocukların eğitimine destek verilecek, kadınların hayata kattığı artılar ödüllendirilecek

 

The Marmara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın emeğine katkıda bulunmak amacıyla özel bir projeye imza atıyor. Fransız çikolata ekolü Bernard Fontenau’nun birbirinden leziz tariflerinden doğan The Marmara çikolatalarından seçilen bir grup, kadınlar günü vesilesiyle Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) adına ev hanımları tarafından özel olarak hazırlanan kutularda satışa sunuluyor.

 

The Marmara Taksim ve The Marmara Pera’da satışa sunulacak KEDV ambalajında çikolataların gelirleri KEDV’e bağışlanacak. The Marmara Taksim ve The Marmara Pera’da 35 Liradan satışa sunulacak çikolataların gelirleriyle KEDV tarafından açılan 23 kadın merkezi ve çocuk yuvasına eğitim materyali sağlanmasına ve yeni yuvaların açılmasına katkıda bulunulması  hedefleniyor.

 

“Kadınlar Gününde Söz Kadınların”...

The Marmara, 8 Mart Kadınlar Gününde gerçekleştirdiği bir diğer proje “Kadınsak Artımız Var “ projesi. The Marmara Grubu kadınların özel olarak kutladıkları bu günde söyleyecek sözü olan” kadınlara kulak veriyor; kadın olmanın avantajlarını derleyip “Kadınsak Artımız Var” projesiyle renklendiriyor.

6 – 8 Mart tarihleri arasında The Marmara otellerinde kadın misafirlerin “kadın olmanın artıları”nı yazıp, yerleştirilen kutulara bıraktıkları notlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde görücüye çıkıyor. Bu özel projede en beğenilen notun sahibi The Marmaralarda sürpriz bir hediye kazanma imkanını da elde etmiş oluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.