The Magnaura Palace Hotel, hizmete girdi...

Tarihi Sultanahmet Yarımadası, yeni bir otel daha kazandı. The Magnaura Palace Hotel, geçtiğimiz ay hizmete girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Magnaura Palace Hotel, hizmete girdi...
Tarihi yarımadanın merkezinde, Osmanlı ve Bizans döneminden kalan tüm tarihi eserlere yürüme mesafesinde olan otel, adını eski Bizans Sarayı Magnaura’dan alıyor.



The Magnaura Palace Hotel’de geniş ve ferah 18 oda bulunuyor. Geleneksel Türk motifleri , mermer ve taş işçilikleriyle süslenen odalar,  konukların maksimum konforu düşünülerek dekore edildi. Odalardan 9 adeti, Marmara Denizi ve Mangnaura kalıntıları manzarasına sahip. Diğer odalar, cadde manzaralı ve konukların rahatı düşünülerek dekore edilmiş.



The Magnaura Palace Hotel ‘in odaları, özel banyo, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, dış hat bağlantılı telefon, yazı ve makyaj masaları, oturma alanı, gardrop, minibar, kasa, banyo malzeleri ile donatıldı. Otelin her yerinde yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısı mevcut.



Otelin Lobby  kafeteryası nda ise, sabah 08:00 – 12:00 saatleri arasında  continental açık büfe kahvaltı servisi veriliyor.

The Magnaura Palace Hotel’in terasında, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Marmara Denizi, Prens Adaları, Kız kulesi ve Boğaziçi Köprüsü’nü de kapsayan 360 derece panoromik İstanbul manzarası eşliğinde içeceklerinizi yudumlayabiliyorsunuz.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.