The Grand Tarabya'ya 'Mükemmellik Sertifikası'

TripAdvisor'daki gezgin değerlendirmeleri sonucunda, The Grand Tarabya “Mükemmeliyet Sertifikası”nı aldı. Bu ödül yalnızca, TripAdvisor'da her zaman ayırt edici gezgin yorumları alan kuruluşlara veriliyor ve küresel ölçekte bunu başaran işletmeleri kapsıyor.

31/12/2019 23:40
The Grand Tarabya'ya 'Mükemmellik Sertifikası'

Mükemmellik Sertifikası’nı kazananlar seçilirken, TripAdvisor ödül alacakları belirlemek için yorumlardaki puanları dikkate alan özel bir algoritma kullanııyor. İşletmeler, TripAdvisor yıldız derecelendirmesinde beş üstünden en az dört yıldız almalı, hacimleri düşmemeli, yorumlar yeni olmalı ve işletmenin sitedeki yetkinlik ve popülerlik sıralaması düşmemeli.

The Grand Tarabya Genel Müdürü Bora Göymen, “TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası’nı kazanmak tüm The Grand Tarabya ekibi için gerçek bir övünç kaynağıdır ve biz de vakit ayırarak TripAdvisor’da yorum yazan geçmiş konuklarımıza teşekkür etmek istiyoruz. İtibar konusunda, müşteriler tarafından kabul görmekten daha büyük bir kanıt olamaz. Müşteri yorumlarına dayalı TripAdvisor Mükemmellik Sertifikası ödülü, işletmemize ve sürekli mükemmellik hedefimize yönelik önemli bir güven oyudur” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.