The Bodrum Edition’da üst düzey atamalar

The Bodrum Edition’da yeni sezon öncesi görev değişiklikleri yaşandı. Soner Kömür Satış & Pazarlama Direktörü olurken; Can Erikan Operasyon Müdürü pozisyonuna atandı.

21/03/2024 22:08
The Bodrum Edition’da üst düzey atamalar

Kariyerine uzun yıllardır Dünya'nın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott International ailesinde devam eden Soner Kömür, 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren, The Bodrum Edition’da Satış & Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi. Aynı zamanda, Satış, Pazarlama ve Rezervasyon Departmanı’nın da yönetimini üstlenen Kömür, bundan önce W Istanbul’da Satış ve Pazarlama Direktörü pozisyonunda görev alıyordu.

Yıllar içinde turizm ve otelcilik sektöründe güçlü bir birikim kazanan Soner Kömür, deneyimlerini yeni görevine başladığı andan beri başarıyla uyguluyor. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden başarıyla mezun olduktan sonra 1.5 yıl boyunca Amerika’da çalışarak turizm sektöründe kıtalar arası bir deneyim kazanan Kömür'ün, 2015 yılında JW Marriott Ankara'da başlayan iş hayatındaki stratejik başarıları 2018 yılında President's Circle Europe Sales Awards tarafından Yılın En Başarılı Otel Satış Liderleri arasında ödüllendirilerek taçlandırıldı.

"Karlılığımızı en yüksek seviyede tutmak ve doluluk ve pazar payımızı büyütmek en büyük hedefim"

Şirketin Doğu Avrupa’daki işletmelerinde de görev yapan Soner Kömür 2019 -2021 yılları arasında Le Meridien Batumi, Georgia’nın açılış Satış & Pazarlama Lideri görevini üstlendi. Soner Kömür, satış ve pazarlama alanındaki bilgi, birikim ve üstün liderlik özellikleriyle, prestijli Marriott International Turkey Sales & Marketing İş konseyinde başkanlık pozisyonunu da halen sürdürüyor.

Yeni görevinden oldukça mutlu olduğunu belirten Soner Kömür, "Bodrum’da son derece profesyonel ve güçlü bir ekiple çalışıyor olmaktan dolayı gururluyum. Bu sezon satış ve karlılığımızı en yüksek seviyede tutmak ve doluluk ve pazar payımızı büyütmek en büyük hedefim" dedi.

Can Erikan, Operasyon Müdürü pozisyonuna atandı

The Bodrum Edition'da 2 yıl boyunca F&B Direktörü olarak üstün başarılara imza atan Can Erikan, Operasyon Müdürü pozisyonuna yükseltildi. Can Erikan, yeni sezondaki görevine 1 Şubat itibariyle başladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.