Termal turizm ile ilgili bildiklerinizi unutun!...

Ege sahillerinin en güzel zamanıdır Sonbahar… Sakin sahillerde güneşin batışı ayrı bir güzeldir…

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Termal turizm ile ilgili bildiklerinizi unutun!...
Gürültü ve karmaşadan uzak, sevdiklerinizle beraber, bedeninizi şımartacağınız bir tatil için hazırsanız Hattuşa Astrya Thermal Resort & Spa Merkezi sizleri bekliyor olacak.
Bedenen ve ruhen dinlenmeniz için; doğanın sunduğu ayrıcalıkları, modern mimari ve teknolojiyle biraraya getirerek hizmete açan Hattuşa Astrya Thermal Resort & Spa Merkezi’nde sağlık ve huzur bulacaksınız…

Yoğun geçecek olan kış aylarına; enerjik ve sağlıklı bir adım atmanız, yenilenmiş bir bedene kavuşmanız için; Kuzey Ege’nin el değmemiş beldelerinden Güre’de bulunan Hattuşa Astrya Thermal Resort & Spa Merkezi’nde yerlerinizi ayırtmanız yeterli olacak.
Doğanın, Güre beldesine bahşettiği doğal kaynakları günümüzün lüks teknolojisiyle biraraya getiren Astrya Thermal Resort & Spa Merkezi’nde hem vücudunuzu sağlığına kavuşturacak hem de sakin ve huzurlu bir ortamda ruhunuzu dinginleştireceksiniz. Termal turzimin çehresini değiştiren mimari yapısı, yüzde yüz organik besinlerden oluşan mutfağı ve dünyanın sayılı bölgelerinde bulunan oksijeni bol havasıyla Hattuşa’da doğayla içiçe zaman geçirme ayrılacalığına erişeceksiniz.

Koruma altına alınmış Kaz Dağları’nın eteklerinde bulunması sebebiyle, deniz ve dağ turizmini birarada yaşayabilmeniz için tüm şartları sağlayan Hattuşa Thermal&Spa Merkezi etrafında bulunan tarih mekanlarıyla da dikkat çekiyor.
Bedeninizi ve ruhunuzu sağlığına kavuşturmanın yanı sıra; Kuzey Ege’nin tarihi dokusunu keşfetmek, doğa sporları yapmak, safari turlarına katılmak kısacası bol aktiviteli unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız Hattuşa Astrya Thermal Resort & Spa Merkezi sizler için doğru seçim olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.