Teknede doğum günü kutlaması ve partiler

Teknede doğum günü organize ederek sıradan olmaktan çıkabilirsiniz!

28/02/2020 22:49
Teknede doğum günü kutlaması ve partiler

Anne, baba, kardeş, yakın arkadaş ya da sevgilinizin doğum günü tarihi yaklaşıyor ancak siz hala nasıl bir organizasyonla bu günü kutlamanız gerektiği konusunda kararsız kaldıysanız sizlere önerimiz Boğaz Çocuğu tekne kiralama ve organizasyon şirketinin filosundaki lüks tekneleri tercih etmenizdir. Gece kulübü, restoran, otel ve benzeri mekanlardaki sıradan doğum günü partileri ve kutlama organizasyonları yerine tekne kiralama şirketinin filosunda yer alan, sadece siz ve misafirlerinize özel olacak şekilde hazırlanan lüks tekneleri kullanarak çok daha özel bir eğlenceli bir doğum günü organizasyonu planlayabilirsiniz. Her detayına sizlerin talepleri üzerine yön verilen teknede doğum günü sayesinde sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstererek hayatları boyunca en duygusal ve keyifli doğum günlerini yaşamalarını sağlayabilirsiniz.

2 Kişilik Doğum Günü Kutlaması ve Kalabalık Parti Davetleri

Dilerseniz romantik bir şekilde süslenmiş masada eşiniz ya da sevgilinizle 2 kişilik baş başa kahvaltı, öğlen ya da akşam yemeği esnasında teknede kutlama yapabileceğiniz gibi diğer aile fertlerinizi ve dostlarınızı da çağırarak parti daveti de verebilirsiniz. Tabi ki anne, baba, kardeş ya da dostlarınızla da teknede baş başa doğum günü kutlaması organize edebilirsiniz. Hayalinizde nasıl bir doğum günü organizasyonu planlamak varsa ona göre hareket etmeniz yeterlidir.

Yemekli ve Yemeksiz Doğum Günü Organizasyonları

Arzu ederseniz firmadan kahvaltı, kokteyl, öğlen ya da akşam yemeği hizmeti de alabileceğiniz gibi sadece tekne kiralama hizmeti alarak geri kalan tüm organizasyonu kendiniz yapabilirsiniz. Yani kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebileceğiniz gibi teknede kalıcı iz bırakmamak şartıyla tekneyi süsleyebilir, canlı müzik ekipleri, oryantal dansçı ve lazer gösterisini kendiniz organize edebilirsiniz. Dışarıdan malzeme getirilip teknenin mutfak malzemeleri kullanılmak istenirse organizasyona katılan kişi sayısına göre firmadan garson hizmeti alınması zorunlu olacaktır. Organizasyona çağrılan garsonlar hem tur süresince getirilen malzemeleri hazırlayıp servis edecek hem de tur sona erdiğinde tekneyi, mutfağı ve ekipmanları temizleyeceklerdir. Yiyecek ve içeceklerin yanında kullan-at tabak, bardak, çatal, bıçak ve kaşık da getirilirse garson hizmeti alınma mecburiyeti ortadan kalkacaktır.

Kendi Doğum Günü Paketinizi Hemen Hazırlayın

Teknede doğum günü fiyatları hakkında bilgi almak hatta fiyat hesaplama tablosunu kullanarak kendi teknede doğum günü paketinizi hızlıca oluşturmak isterseniz Boğaz Çocuğu şirketinin doğum günlerine özel olarak hazırladığı https://teknededogumgunu.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitedeki fiyatlar sayfasına giriş yaptığınızda kiralık teknelerin saatlik ve günlük kiralama ücretleri ile menüler ve sunulan tüm ekstra hizmetler için talep edilen ücretleri ayrı ayrı olarak tablo üzerinde göreceksiniz. Teknelerin detay sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza çıkacak olan fiyat hesaplama tablosuna kişi sayınızı, organizasyon süresini, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretlediğiniz an teknede doğum günü için ödemeniz gereken toplam ücreti ekranda göreceksiniz.

Doğum Günü Rezervasyonunu Son Günlere Bırakmayın

Teknede doğum günü rezervasyon işleminin tamamlanması için web siteden fiyat teklifi alındıktan sonra firma aranarak seçilen teknenin istenilen gün ve saatler arasında müsait olup olmadığı sorulmalı ve mütabık kalınan zaman dilimi arasında rezervasyon yapılabilmesi için şirkete kaparo ödemesi gönderilmelidir. Kaparo olarak tekne kiralama şirketinin talep ettiği miktar doğum günü organizasyonu için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısıdır. Kaparo almadıkları sürece kesin rezervasyon yapmayıp kısa süreli opsiyonlar alırlar. Kaparo kendilerine hızlıca ulaştırılmadığı takdirde ilgili tekne için diğer müşteri adaylarından gelen kiralama talepleri değerlendirmeye alınır. Yaz ayları ve özellikle hafta sonları Boğaz Çocuğu teknelerine gelen kiralama talebi yoğunluğunu da dikkate alarak mümkün olduğunca hızlı şekilde rezervasyon işlemleri için adım atmanızı tavsiye ederiz...


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.