Teamcon, bir ilki gerçekleştirdi!

Teamcon Kongre Organizasyon şirketi URSI Uluslararası Radyo Bilimleri Birliği 30. Genel Kurulu ve Bilimsel Sempozyumunun Istanbul’da gerçekleşmesini sagladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Teamcon, bir ilki gerçekleştirdi!
13-20 Ağustos 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde halen devam eden bu organizsyon Teamcon tarafından gerçekleştiriliyor.

Tüm Dünyanın ekonomik ve finansal zorluklar yaşadığı bu günlerde, Türkiye’nin sınır komşularındaki iç savaş ve siyasi sorunlara ve ayrıca tatil mevsiminin en sıcak günlerine rağmen, 57 ülkeden yaklaşık 1500 kişi Teamcon’un evsahipliğinde Istanbul’da buluştu.
Bu kongreye ilk defa katılan 8 ülkenin olması da, Teamcon’un ayrı bir başarısı olarak URSI yetkililerince belirtiliyor.
Kongrenin bilimsel içeriğinin yanısıra, destinasyon olarak İstanbul’un cazibesi, bir yandan Kongreye katılım sayısının artmasına ve diğer yandan da kongre ye olan ilgiyle parelel olarak katılımcıları çok olumlu etkiliyor.

Kongre öncesinde düzenlenen kurs & eğitim programlarına olan katılımın büyüklüğü, aynı anda Lütfi Kırdar Kongre Merkezinin 11 salonunda devam eden oturumları da olumlu olarak etkiliyor.
Uluslararası Radyo Bilimleri Birliği Türkiye Ulusal Komitesi ile Teamcon’un yarattığı uyumlu çalışma ortamı Kongrenin başarı ve kalitesini artırıyor.
Merkezi Belçika’da bulunan URSI desteği ile bu kongre, konusu, katılımcı sayısı, katılan ülke sayısındaki artış, öğrenci ve genç bilim adamlarının geçen senelere oranla daha fazla ilgi göstermeleri gibi sonuçları ile  Teamcon’un kongre organizasyonundaki yüksek başarı ve kalitesinin belgeliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.