Tatilde Piriveta devri başladı...

Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü Piriveta, faaliyete başladı. Lüks tatil seçeneklerinde yüzde 80’e kadar indirim fırsatları sunan Piriveta’ya kısa süre içinde 50 bin tatilci üye oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tatilde Piriveta devri başladı...

Turizmde yeni bir dönemi başlatan Piriveta, üyelerini her gün yepyeni fırsatlarla tanıştırıyor.

“Ah bir cruise gemisiyle dünya turana çıksam”, “Bodrum’da 5 yıldızlı otelde 5 yıldızlı tatil yapsam” gibi rüyaları süsleyen tatil seçenekleri artık gerçeğe dönüşüyor. Çünkü Türkiye’nin ilk ve tek üyelere özel indirimli online turizm fırsatları kulübü Piriveta faaliyete geçti.  Piriveta, lüks otellerde konaklama, yurtiçi ve yurtdışı geziler dahil birçok tatil fırsatını yüzde 80’e varan oranda indirimlerle tüketicilere sunuyor.

 

Yurt içi turizm de hareketlenecek...

 

Piriveta’nın son dönemde oldukça popüler olan online fırsat kulüplerinden farkı, yalnızca turistik tesisler ve tur şirketleri tarafından sunulan turizm hizmetlerine odaklanması. Piriveta’nın bu girişiminin yurtiçi turizme de büyük katkısının olması bekleniyor. Yüksek fiyatlar nedeniyle tatil yapamayanlara da tatil yaptıracak ya da ertelenen tatil planlarının gerçekleşmesini tetikleyecek olan Piriveta fırsatlarından 2011 yılı sonuna kadar 500 bin kişinin faydalanması hedeflenmekte.

 

“Ölü sezon” kavramı geride kalıyor...

 

Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelere, hizmetlerini pazarlayabilecekleri farklı bir internet platformu da sunuyor.

 

Özellikle turizm hizmetlerini tüketme eğilimdeki kişilerin oluşturduğu üye profili ile Piriveta, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için mükemmel bir hedef kitleyi barındırıyor. Site, “ölü sezon” diye tabir edilen dönemlerde tesislerin atıl kapasitesini değerlendirme fırsatı sunuyor. Ayrıca, önceden rezervasyonu da özendiriyor ve böylece işletmelerin önünü görebilmesini sağlıyor. Piriveta aracılığıyla hizmet sunan işletmeler yalnızca gelir kazanmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni müşterilerin işletmelerini ve hizmetlerini tanımasını sağlıyor.

 

Piriveta Genel Müdürü Okan Barlas, bu yenilikçi proje hakkında “Türkiye’de her yaştan insanlar, online fırsat kulüplerinin sunduğu hizmetleri çok verimli bir şekilde değerlendiriyor. Biz burada niş hizmetler sunmanın önemini fark ettik ve uzmanlık alanımız olan turizm konusuna odaklandık. Yeni deneyimlere açık, seyahat etmeyi seven ve internet kullanan genç ve dinamik nüfusa reddedemeyecekleri fırsatlar sunuyoruz. İndirimli turizm fırsatları sunduğumuz için, ülke insanının turistik faaliyetlerini yoğunlaştırmalarını sağlayacağız. Böylece ülke turizmini de hareketlendireceğimize inanıyoruz. Piriveta sunduğu fırsatlar ve vizyonla, Türk turizmi için önemli bir olanak yaratacak,” şeklinde konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.