Tatilbudur.com'dan dev sponsorluk

Tatilbudur.com Genel Müdürü Cenk Angın ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu tarafından imzalanan sözleşme ile Tatilbudur.com, Türkiye A Milli Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarının Ana Sponsorluğunu üstlendi.

09/07/2019 14:00
Tatilbudur.com'dan dev sponsorluk

İşbirliği ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatilbudur.com Genel Müdürü Cenk Angın, “Tatilbudur.com olarak 20 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine verdiğimiz hizmetler ve dijital turizmde gerçekleştirdiğimiz öncü projelerin yanı sıra, Türk sporunu desteklemek adına, Türkiye Basketbol Federasyonu ile başlattığımız yeni işbirliğimizin büyük heyecanı içindeyiz.” dedi. Türkiye A Milli Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarının milli mücadelelerinde başarılarının destekçisi olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Cenk Angın, Tatilbudur.com’un renkli, dinamik ve eğlenceli yüzünü, milli takımla birlikte basketbol sahalarına da taşıyacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

“Markamızdan da anlaşılacağı üzere, bizim için ‘Budur!’ kelimesi çok önemli, çok kıymetli; tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte, bizi tercih eden misafirlerimize her zaman ‘Tatil budur!’ dedirtmenin gayreti içindeyiz. Buradan hareketle, istedik ki bu defa sporun birleştirici gücü ile ay yıldızlı formayı başarıyla taşıyan milli sporcularımızın arkasında milletçe tek yürek olalım ve ‘Basketbol budur! Başarı budur! Milli gurur budur!’ diyelim, dedirtelim. Tüm Tatilbudur.com ailesi adına 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımımızı tebrik ediyor ve 31 Ağustos-15 Eylül arasında Çin’de gerçekleşecek 2019 FIBA Erkekler Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu "Türkiye’de sporun gelişiminin sürekliliği açısından özel şirketlerin desteği bizler için çok kıymetli. Bu konuyu sadece sponsorluk açısından değil; özel şirketlerin spor aracılığı ile toplumumuza değer katması olarak da değerlendiriyoruz. Sportif anlamda başarıya giden yolda sadece saha içi dinamikler yeterli olmamaktadır. Bu süreçte, basketbolun enerjik, güçlü ve dinamik ruhu ile bir arada olmak isteyen markalarla yaptığımız işbirliklerinin, hem takımlarımıza hem de basketbolseverlere katacağı heyecan bizler için çok değerli. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak, Tatilbudur.com ile aynı takımın bir parçası olmanın ve ortak değer üretmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Turizm sektörümüzün değerli kuruluşu Tatilbudur.com’un; renkli, dinamik ve eğlenceli yüzünü, milli takımlarımızla birlikte parkelere de taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz"dedi. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.