TatilBudur'a “Dünyanın Önde Gelen Seyahat Web Sitesi” ödülü

Uzakrota Travel Summit’in düzenlediği, dünya çapında ve 45 farklı kategoride verilen seyahat ödülleri bu yılki sahiplerini buldu. TatilBudur da, ekim ayında gerçekleştirilen oylamalar sonucunda “Dünyanın Önde Gelen Seyahat Web Sitesi” seçildi.

09/11/2023 14:40
TatilBudur'a “Dünyanın Önde Gelen Seyahat Web Sitesi” ödülü

2010 yılından bu yana dünya genelinde turizm profesyonellerini buluşturan Uzakrota Travel Summit’in düzenlediği, dünya çapında ve 45 farklı kategoride verilen seyahat ödülleri bu yılki sahiplerini buldu.

Turizm sektörünün öncü oyuncularından olan ve 26 yıldır seyahat tutkunlarına yetkin kadrosu ile konaklama alternatifleri sunan TatilBudur; Ekim ayında gerçekleştirilen oylamalar sonucunda “Dünyanın Önde Gelen Seyahat Web Sitesi” seçildi. Pek çok farklı kategoride 2023’ün en iyilerini belirleyen Uzakrota Seyahat Ödülleri, 24 Kasım günü yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Her zevke ve her bütçeye uygun konaklama alternatifleri sunan ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir marka olan TatilBudur, seyahat sektöründe aldığı ödüllere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.