Tarihi Yarımada’ya yeni bir otel, Innova Sultanahmet

Turizm sektörünün deneyimli ismi Haluk Otçu, İstanbul’daki tarihi yarımada’nın yeni rengi olacak butik otel Innova Sultanahmet’in genel müdürlüğüne getirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tarihi Yarımada’ya yeni bir otel, Innova Sultanahmet
Ekim ayının ikinci yarısında faaliyete geçecek olan Innova Sultanahmet’in hazırlıklarına sürekli nezaret ettiğini, açılışa yönelik çalışmaların hızla ilerlediği ve tam bir şantiye durumundaki otelde en küçük ayrıntı üzerine hassasiyetle eğildiğini belirten Haluk Otçu, “Innova Sultanahmet’i tarihi yarımadanın ayrıcalıklı bir mekanı haline getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.  

Mimari ve dekoratif özelliklerine olduğu kadar, otellerinde kalacak misafirlerine kaliteli servis ve hizmeti en iyi şekilde sunabilmek için tüm personelin deneyimli ve seçkin isimlerden oluşmasına özen gösterdiklerini belirten Haluk Otçu, ”Tarihi yarımada’da, Piyer Loti Caddesi’nin girişinde bulunan Innova Sultanahmet, modernizm ve kaliteyi bir arada sunacak” dedi.
 
Innova Sultanahmet’in toplam 74 odası bulunuyor. Bunlardan 8 tanesi deniz manzaralı ve balkonlu “Marmara deluxe” odaları; 37 tanesi manzaralı ve Fransız balkonlu “Deluxe” odaları; 14 tanesi “Superior” odaları; 15 tanesi ise “Moderate” oda türleri olup,  sigara içilebilen ve engelli odalarından oluşuyor.

Türk hamamı, sauna, spa merkezi, spor salonu, oda servisi, kuru temizleme, ücretsiz kablosuz internet hizmeti, son teknolojiye sahip toplantı odaları, sinema salonu ve oyun odasına sahip olan Innova Sultanahmet’te ayrıca, İstanbul’un tarihi ile geleceğin birleştiği, eşsiz mutfak lezzetlerinin sunulduğu Revan Restaurant; küçük atıştırmalar yapılabilecek Lobi Bar ve sevdiklerinizle hoş sohbet ederken yanında birşeyler içmek için kullanılabilecek Mey Bar da hizmet verecek.

Innova Sultanahmet Genel Müdürü Haluk Otçu, mayıs 1980’de adım attığı turizm sektöründe; Hotel Lino Istanbul Genel Müdürlüğü, Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Müdürlüğü, Club Ürgüp Genel Müdürlüğü, Paşatur – Festival Otelcilik Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü, Best Western Türkiye Müdürlüğü, Best Western The President Hotel Satış Müdür Yardımcılığı gibi görevlerde bulundu.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.