Talep pandemi öncesine döndü... Türkiye’ye daha fazla kış kapasitesi ekledi

Talep pandemi öncesi seviyelere geri dönerken Jet2.com ve Jet2holidays Kanarya Adaları ve Türkiye’ye daha fazla kış kapasitesi ekledi.

22/10/2021 09:15
Talep pandemi öncesine döndü... Türkiye’ye daha fazla kış kapasitesi ekledi

Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Antalya ve Dalaman’a ilave uçuşlar Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Leeds Bradford, Glasgow, Manchester, Newcastle ve Stansted’den gerçekleştirilecek.

CEO Steve Heapy şunları söyledi: “Müşteriler, hükümetten yanal akış testlerine ilişkin hoş geldiniz haberlerinin ardından uluslararası seyahatin gerçekten yeniden açıldığını kabul ediyor ve tatilcilerden gelen kış talebinin pandemi öncesi seviyelere döndüğünü gördük.

Kış güneşi programımız çok yoğun ilgi görüyor

Bu nedenle, kış güneşi programımız çok yoğun görünüyor, müşteriler uzun süredir kilitlenmeler ve sert seyahat kısıtlamaları ile karşı karşıya kaldıktan sonra çok ihtiyaç duydukları tatili rezerve etmek için akın ediyor.

Bu talebe yanıt olarak, Kanarya Adaları ve Türkiye’deki en popüler destinasyonlarımıza 2021-22 kışı için daha da fazla uçuş seçeneği ekleyerek müşterilerimize ve bağımsız seyahat acentelerine bu kış tatilin keyfini daha da fazla çıkarma fırsatı verdik.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.