Taç Hotel’e, ‘Zoover Recommended 2013’ ödülü

Tac Premier Hotel & SPA, Avrupa'nın en büyük tatil web sitesi olan Zoover'den tavsiye edilen " Zoover Recommended 2013" otel ödüllerine layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Taç Hotel’e, ‘Zoover Recommended 2013’ ödülü
Tac Premier Hotel & SPA , dünyanın dört bir yanından tatilcilerin izlenimlerini paylaştıkları online paylaşım platformu “HolidayCheck” tarafından verilen “Quality Selection 2013” ve Avrupa'nın en büyük tatil web sitesi olan Zoover'den tavsiye edilen " Zoover Recommended 2013" otel ödüllerine layık görüldü.
Tac Premier Hotel& SPA’nın bugüne kadar kazanmış olduğu ödüllerin ortak özelliğinin konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları neticesinde belirlendiğini dile getiren Tac Premier Hotel & SPA Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdürü Şevki TAÇ, “Otelimizin misafir memnuniyetine vermiş olduğu önem ve kaliteli hizmet anlayışıyla HolidayCheck’in “Quality Selection 2013” ve “ Zoover Recommended 2013 “ ödüllerine layık görülmesi bizleri çok memnun etti. Aldığımız kalite ödülleri, misafirlerimize daha üstün hizmet verebilmek amacıyla bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor ve edecektir.” dedi.
Tac Premier Hotel & SPA’nın misafir memnuniyeti odaklı çalışmanın bir sonucu olarak layık görüldüğü “Quality Selection 2013” ve “Zoover Recommended” ödülleri bir ilk değil. Bugüne kadar HolidayCheck Quality Selection ve Zoover gibi sitelerden 4 yıldır üstüste birçok ödül kazanmış olan Tac Premier Hotel & SPA için hizmet kalitesi büyük önem taşıyor ve taşımakta olacaktır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.