Swissôtel The Bosphorus'ta iki üst düzey atama

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Aysun Dolanbay, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü'ne ise, Beril Başbudak atandı.

11/07/2018 00:41
Swissôtel The Bosphorus'ta iki üst düzey atama

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine getirilen Aysun Dolanbay, on iki yıl boyunca otelcilik sektöründe üstlendiği farklı sorumluluklar ile başarısını kanıtlayan isimlerden. Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Dolanbay, meslek yaşamına 2006 yılında Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum ile başladı.

Nisan 2016 yılından itibaren Swissôtel The Bosphorus, İstanbul bünyesinde Satış Direktörlüğü görevini üstlenen Dolanbay, Mayıs 2018 tarihinden itibaren de Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü görevinde;  bugüne kadar üstlendiği sorumluluklardan kazandığı tecrübeleri birleştirerek başarılı çalışma hayatına devam ediyor.

Diğer atama Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü’nde

Swissôtel The Bosphorus İstanbul’daki diğer atama ise, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü’ne getirilen Beril Başbudak ile oldu. Başbudak, Yeditepe Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programından mezun olduktan sonra, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Reklamcılık üzerine eğitim aldı.

Son olarak Mandarin Oriental, Bodrum’da sırasıyla Pazarlama Müdürlüğü ve İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Başbudak, on bir yıllık çalışma hayatı boyunca sektörde edindiği önemli deneyimlerini Haziran 2018 itibarıyla Swissôtel The Bosphorus, İstanbul bünyesindeki yeni görevinde aktarmaya devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.