Swiss First Class, ikram konseptini yeniledi...

Swiss Mart ayından itibaren First Class için yeni bir hizmet programı başlatıyor. SWISS Premium yolcularına daha kişisel ve daha hızlı hizmet verilmesinin yanı sıra daha zengin yemek ikramı yapılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Swiss First Class, ikram konseptini yeniledi...

Uçaktaki diğer yenilikleri ise ikramın Fine Bone China porselen tabaklar ve Riedel markalı zarif bardaklarla yapılacak olması oluşturuyor. First Class kabinde kullanılacak aksesuarlar da yeniden tasarlandı. 

 

Swiss First Class yolcuları için 2 Mart 2011 tarihinden itibaren  çok özel bir hizmet programı başlatılıyor. Böylece gece uçuşlarında Premium yolcular menüden yemek seçerek  daha hızlı servis alabilecek ve uçakta geçirecekleri süreyi kişisel  tercihleri doğrultusunda değerlendirebilecek veya daha uzun süre uyuma olanağı bulabilecekler. First Class yolcularına günün her saatinde sunulacak a-la-carte seçeneği tercih edilecek  yemeği arzu edilen saatte yiyebilme olanağı sunuyor.

 
Ayrıca İsviçre lezzetlerini içeren  menü , sosis ve “Rösti” gibi geleneksel İsviçre yemekleriyle zenginleştirilmiş bulunuyor. İniş öncesinde de yolculara tekrar a-la-carte menüde yer alan  taze yemeklerden seçim yapma olanağı sunulacak. Swiss havayollarının uçakiçi hizmetlerinden sorumlu Sarah Klatt-Walsh yeni hizmet programını şöyle tanımlıyor: “Yeni hizmet konseptini First Class yolcularımızın tercihleri ve istekleri doğrultusunda oluşturduk. Kişiye özel hizmet sunarak yolcularımızın uçakta geçirecekleri süreyi kendi tercihleri doğrultusunda değerlendirebilmelerini sağlıyoruz.“ 
 
First Class yolcularına yemek ikramı  Fine Bone China porselen tabaklar ve “Riedel” markalı bardaklarla yapılacak. Ayrıca uçakta yolculara verilen amenity kit, pijama, yastık ve battaniyelerin tasarımı da yıl içinde aşamalı olarak tamamen yenilenmiş olacak. Bunun yanı sıra uçakta sunulan dergi seçenekleri de zenginleştirildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.