Swandor Hotels & Resorts’a 2 lüks ödül

Dünyanın en iyi lüks otellerinin misafir oylarıyla seçildiği 'The World Luxury Hotel Awards 2018'de Asya’nın En İyi Her Şey Dahil Aile Oteli “Swandor Hotels - Cam Rahn” ve Doğu Avrupa’nın En İyi Sahil Oteli “Swandor Hotels - Topkapı Palace” layık görüldü.

15/11/2018 11:14
Swandor Hotels & Resorts’a 2 lüks ödül

Turizm profesyonelleri tarafından her yıl düzenlenen ve lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards 2018 gala gecesi ve ödül töreni bu yıl Endonezya, Bali adasında düzenlendi.

Tüm dünyada 1000'in üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve misafir değerlendirmelerinin yanı sıra, özel bir jüri tarafından sadece en iyilerin değerlendirildiği bu organizasyonda bu yıl 100 ülkeden 180 otel çeşitli kategorilerde ödüllere layık görüldü. Bali adasında yer alan Ayana Resort & Spa otelde yapılan görkemli gala gecesinde ödüller sahiplerine teslim edildi.

İlk yılda ödül almak mutluluk verici

Ödül törenine Swandor Hotels & Resorts adına katılan Swandor Hotels & Resorts Vietnam - Bölge Müdürü Cengiz Karaağaç, Vietnam’da - Swandor Cam Rahn, Türkiye’de – Swandor Topkapı Palace adına bu ödülleri almaktan gurur duyduğunu belirtti.

Swandor Hotels & Resort Türkiye Bölge Müdürü Barış Alp de ödüller ile ilgili olarak, Vietnam’daki tesisin ödülü ikinci kez aldığını ve bölgede bu konseptte hizmet veren tek tesis olduklarını, bu hizmet anlayışının ödülle tescil edilmesinden mutluluk duyduklarını belirtti. Alp, “Swandor Topkapı Palace ise, hizmete girmesinin ilk yılında bir ödül alması mutluluk verici. Tesiste devam eden renovasyon projesi 2019 yılında kalite çıtasını daha da yükseltecek” dedi. 

Pegas Touristik çatısı altında 5 farklı ülkede 18 otel ile faaaliyet gösteriyor

Swandor Hotels & Resorts olarak, Pegas Touristik çatısı altında 5 farklı ülkede 18 otel ile faaliyet gösterdiklerini ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışları ile farklı coğrafyalarda da olsa aynı standartları misafirlere sunmak adına, hizmet kalitelerini devamlı artırmayı kendilerine hedef olarak belirlediklerinin altını çizen Barış Alp, “2019 yılında yenilenen ve yeni hizmete girecek otellerimizde önceliğimiz bu standartları sağlamak ve bu otellerin hizmet kalitelerini de tescillemek olacaktır” diye konuştu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.