Suudi Arabistan ile turizm anlaşması imzaladı… 1 fotoğraf, 2 milyon Dolar
Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, Suudi Arabistan ile imzaladığı turizm anlaşması ile oturduğu yerden servet kazanacak. Anlaşmaya göre Messi, 2 yılda bir en az 5 gün Suudi Arabistan'da tatil yapacak ve masrafları hükümet tarafından karşılanacak. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine katılması durumunda ekstra 2 milyon dolar daha kazanacak.

Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, Suudi Arabistan ile imzaladığı turizm anlaşması ile oturduğu yerden servet kazanacak. Dünyaca ünlü futbolcu, yapacağı paylaşımlarla 25 milyon Euro alacak.
İKİ YILDA BİR SUUDİ ARABİSTAN'DA TATİL YAPACAK
Anlaşmaya göre Lionel Messi, 2 yılda bir en az 5 gün Suudi Arabistan'da tatil yapacak. Masrafları hükümet tarafından karşılanacak Arjantinli yıldıza ek olarak 2 milyon dolar verilecek.
EKSTRA 2 MİLYON DOLAR DAHA KAZANACAK
Dünyaca ünlü futbolcudan sosyal sorumluluk projelerine de katılması istenecek. Messi, bu projelere katılması durumunda ekstra 2 milyon dolar daha kazanacak.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: